Comunicate de Afaceri

Centrala termica Romstal Habitat – Design si tehnologie pentru confortul tau

Datorita dimensiunilor reduse este extrem de usor de montat fiind imediat gata de utilizare. Romstal Habitat ofera dubla functionalitate, fiind utilizata atat pentru incalzirea locuintei, cat si de prepararea apei calde menajere.

Romstal Habitat are o durata de viata mult mai ridicata in comparatie cu centralele conventionale profitand de tehnica condensatiei. Aceasta metoda de functionare protejeaza componenetele interne ale aparatului si le fereste de o posibila deteriorare prematura.

Obtineti atat confort cat si economie valorificand la maximum capacitatea calorica a combustibilului!

Romstal a conceput si dezvoltat un nou schimbator de caldura din otel inoxidabil cu sectiuni marite de trecere a apei: sectiunea interioara a serpentinelor a fost marita de 4 ori fata de diametrele standard prezente la echipamentele similare de pe piata.

Datorita noului schimbator de caldura, Romstal HABITAT are un randament termic mai bun, o rezistenta mai buna la depunerea calcarului si a murdariei din instalatie, astfel incat Romstal HABITAT este ideala chiar si pentru inlocuirea unei centrale dintr-o instalatie pre-existenta. De asemenea, noul schimbator de caldura cu serpentina unica garanteaza debite mari, pierderi de sarcina reduse, operatiuni de curatare si intretinere simple.

Romstal continua sa utilizeze alama la unitatile sale hidraulice pentru a asigura fiabilitatea si rezistenta maxima a produselor sale. Nou grup hidraulic din alama este echipat cu:

Romstal a proiectat si dezvoltat ICS – Sistem de combustie inteligent – un sistem ce transforma Romstal HABITAT intr-o centrala inteligenta, singura centrala ce se controleaza, regleaza si seteaza singura in mod independent. ICS controleaza valorile de combustie si regleaza debitul de gaz pentru a obtine mereu raportul corect aer-gaz, obtinandu-se asftel:

  • Reducerea consumului de gaz
  • Emisii reduse de CO & CO2
  • Timp de instalare redus (nu exista operatiuni manuale de executat)
  • Raport de modulare 1:10
  • Asigura mereu o aprindere optima (sistemul se autoregleaza la conditiile de functionare)
  • Combustie perfecta (obtinerea unei durate mai lungi de viata a centralei pentru a creste fiabilitatea produsului)
  • Reducerea ciclurilor on-off (cresterea randamentului si reducerea nivelului de zgomot)

 

In final, datorita functiei de adaptare la gazul combustibil, Romstal HABITAT poate functiona cu toate tipurile de gaz fara a fi necesara inlocuirea duzelor.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: ROMSTAL

Comentarii

Cauta

Categorii populare