Comunicate de Afaceri

Compania Electric Plus a făcut investiții de 1.100.000 de euro în 2016

Electric Plus investește constant atât în creșterea brandului său BARRIER®, cât și în dezvoltarea profesională și personală a angajaților săi. În acest sens, Electric Plus a achiziționat un bloc cu șaizeci de spații locative. Investiția amenajării se ridică la 700.000 de euro și va oferi angajaților locuințe complet mobilate și utilate.

Într-o perioadă în care companiile scad periodic bugetele și valorizează fiecare creștere salarială, motivarea non-salarială are un impact major. Succesul comercial depinde de folosirea completă a talentelor angajaților și de performanța acestora. Electric Plus recunoaște că e foarte bine să reții angajații vechi, care știu cum funcționează întregul proces de producție. De aceea, angajații sunt mereu valorizați și știu că părerile lor contează, sunt luate în considerare de către management.

”Oamenii sunt diferiți și nu pe toți îi motivează același lucru. Faptul că adevărata motivație vine de la realizări, dezvoltare personală, satisfacție profesională și recunoaștere a fost demonstrat de Hertzberg. Prin urmare, solicităm periodic părerea angajaților noștri și creem programe prin care le respectam dorințele”, spune Ștefan Zoican, Manager Resurse Umane, Electric Plus.

Pe lângă politicile de resurse umane care se referă la pachete financiare, planuri de carieră și programe de training și dezvoltare profesională, compania va finaliza, în septembrie, lucrările la imobilul destinat angajaților.

”O companie este mare dacă angajații ei sunt măreți. Îi încurajăm să-și continue studiile, să-și dezvolte talentele, îi inspirăm să-și atingă scopul, învățându-i că oportunitățile sunt infinite”, spune Adrian Gârmacea, CEO Electric Plus.

Una dintre preocupările constante ale companiei a fost să-și susțină angajații să atingă și să menționă un echilibru constant între viața profesională și viața personală a angajaților. Sunt momente importante din viața colaboratorilor săi în care problemele lor personale au prioritate.

Electric Plus intenționează să organizeze evenimente care presupun participarea familiilor angajaților pentru a contribui la consolidarea sentimentului de apartenență la o echipă mare și unită, a sentimentului de mândrie profesională și a atașamentului fată de organizație. Pentru a fi performanți, este evident că angajații au nevoie să se simtă parte dintr-o organizație care susține echilibrul dintre viața privată și viața profesională, care încurajează dezvoltarea personală alături de dezvoltarea carierei, spiritul de echipă și colaborarea.
”Un angajat motivat și loial, mândru de compania pentru care lucrează va fi cel mai bun ambasador pe care o organizație îl poate avea”, spune Gabriel Miron, Manager Marketing, Electric Plus.
În 2017, compania își propune ca obiective majore implementarea SAP, o investiție de aproximativ 500.000 euro, și demararea investiției într-o nouă capacitate de producție, estimată la aproximativ 10 milioane de Euro.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: The Public Advisors

Comentarii

Cauta

Categorii populare