Comunicate de Afaceri

Cornier aluminiu- material metalic foarte des utilizat de catre profesionisti

Profilul cornier aluminiu este o subcategorie a cornierelor clasice. Deosebirea principala fata de acesta o reprezinta faptul ca este realizat dintr-o alta materie prima. De asemenea, anumite proprietati ale materialului se schimba, ca urmare a specificatiilor materiei prime, iar utilitatea acestuia se schimba si ea. Totusi, acest material face parte din categoria materialelor metalice de constructie foarte des utilizate de catre profesionisti.

Top 4 beneficii pe care le aduce un cornier aluminiu!

In principal, specialistii aleg sa utilizeze cornier aluminiu de la Mesteru Manole de aici: https://mesterumanole.ro/metalurgice/extrudate-din-aluminiu/cornier-aluminiu in domenii variate, precum cel de constructii, publicitate, mobila, design atat interior, cat si exterior, confectii metalice si asa mai departe, dar si pentru beneficia precum:

  • Rezistenta la coroziune, datorata materiei prime din care este confectionat – aluminiul;
    Sudare facila si maleabilitate crescuta;
  • Prelucrare excelenta la temperaturi scazute, fiind considerat un aliaj semi-dur, potrivit pentru a fi folosit in sectiuni complexe;
  • Ca si materialul clasic din aceeasi categorie, acest material este un foarte bun material de legatura intre suprafete diferite, forma sa facandu-l potrivit pentru suprafete in unghi, pe care le poate imbina cu usurinta.

Specificatii tehnice ale acestui material
cornier aluminiu

Numit cornier aluminiu, materialul detine o serie de proprietati asemanatoare cu tipului clasic realizat din alta materie prima. Astfel, acest material are o forma unghiulara, fiind compus din doua laturi egale sau inegale intre ele ca si latime, ce sunt asezate perpendicular una peste cealalta astfel incat sa realizeze un unghi de 90 de grade.

Acest material are de asemenea si o greutate redusa in comparatie cu tipul clasic, greutate redusa ce se datoreaza tot materiei prime din care este realizat si care este mai usoara decat otelul. Aceasta greutate redusa se transforma intr-un transport realizat usor, dar si o manevrabilitate simpla.

De asemenea, aspectul acestuia este mai placut din punct de vedere estetic in comparatie cu tipul clasic.

La Mesteru Manole gasiti cel mai bun cornier aluminiu!

Puteti cumpara cornier aluminiu perntru proiectul dumneavoastra de la Mesteru Manole, unul dintre cei mai de incredere distribuitori din Romania!
Iar daca proiectul dumneavoastra are nevoie si de alte materiale, puteti fii siguri ca Mesteru Manole va pune la dispozitie cele mai calitative materiale.
Pe langa gama variate, preturile sunt extrem de avantajoase si in plus, acest magazin online pune la dispozitia clientilor sai o linie specializata de consiliere care poate fi apelata la urmatoarele numere de telefon:

  1. Materiale de constructii / Metalurgice: 0741 238 406
  2. Amenajari pentru interior/exterior: 0740 105 585
  3. Instalatii si produse electrice: 0740 105 588
  4. Instalatii termice / Instalatii si obiecte sanitare: 0740 105 585
  5. Organe de prindere si asamblare / Scule si unelte / Protectia muncii: 0740 105 585
Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Cauta

Categorii populare