Comunicate de Afaceri

Creeaza o schema de culori atemporala care captiveaza

Griul este o nuanta versatila care functioneaza bine in orice camera si este inca foarte mult culoarea momentului. Toate ideile de sufragerie gri, fie ele luminoase si luminoase sau intunecate si intunecate, functioneaza perfect pentru un spatiu de divertisment multifunctional.

Datorita versatilitatii sale, griul este nuanta ideala pentru a dicta ceea ce doriti sa spuna ideea de sufragerie. Indiferent daca doriti sa creati o schema de culori linistitoare pentru a gazdui mesele de zi cu zi in familie, sau sa creati un spatiu mai ambiental pentru a gazdui petrecerile de cina - griul este o alegere de culoare atemporala.

Idei de sufragerie gri

Da un aer nou spatiului tau de luat masa alegand o combinatie de gri care sa se potriveasca stilului tau. De la gri inchis moody la gri pastel deschis, aici iti aratam cum sa alegi si sa actualizezi ideea de sufragerie cu gri.

Accent de bun venit gri pe panourile de perete

Adaugarea unei idei elegante de panouri de perete intr-o sufragerie este o modalitate fabuloasa de a adauga un aer de sofisticare, ajutand sa faca chiar si mesele de zi cu zi sa se simta putin mai speciale. In timp ce lambriurile de perete beneficiaza de o pata de culoare, pentru a accentua designul, nu trebuie sa fie indraznet pentru a fi stralucitor - asa cum demonstreaza aceasta sufragerie gri in tonuri medii.

Daca lambriurile dvs. sunt pe un perete, culoarea adaugata ajuta la crearea unui punct focal. Acest lucru stabileste scena pentru ca masa de sufragerie sa fie plasata central in fata.

Ideile gri pentru sufragerie pot fi mai mult decat o simpla panza de culoare goala, cu adaugarea de efecte de vopsea atenta. Tendinta pentru efectele expresive de vopsea a crescut din ce in ce mai mult in ultimii ani, deoarece proprietarii de case cauta sa devina mai creativi cu alegerile lor de culoare. Utilizati o paleta de gri tonal pentru a adauga interes decorativ peretelui dvs.

Acest exemplu bun de decor de perete pentru sufragerie a ales un peisaj montan dramatic pentru a crea scena pentru mesele de familie. Dar l-ati putea reduce usor creand pur si simplu o sina dado artificiala cu culoarea mai inchisa dedesubt si o nuanta mai deschisa deasupra.

Adaugati un alt element distractiv pictand un design de covor sablonat pe podea, pentru a primi modelul si culoarea in schema dvs. de gri.

Adaugati profunzime si caldura spatiului dvs. de luat masa alegand un accent gri mai inchis. Nu numai ca nuantele mai inchise pot contribui la adaugarea de ambianta, mai ales atunci cand luati masa noaptea. Ele va pot ajuta, de asemenea, sa va scoateti in evidenta alegerile de mobilier pentru sufragerie.

Luati de exemplu cat de bine aceasta nuanta de vopsele Trilby de la Earthborn ajuta la accentuarea tonurilor mai deschise de lemn si piele de miere gasite in mobilier si ideea de iluminare decorativa a sufrageriei .

Crearea unui spatiu de divertisment cu culori calde, blande si materiale oneste va oferi casei tale un stil si o calitate care transcende tendintele si creeaza un sentiment de bunastare linistitoare.

Sfatul stilistului: Creati un afisaj alimentat pentru decorare. Tulpinile uscate sunt foarte actuale. Sunt ideale pentru o sufragerie deoarece adauga drama naturala fara culori puternice si nu necesita nicio intretinere.

Daca ai o idee de pardoseala cu model camera va beneficia de o nuanta neutra pentru a imbraca peretii. Un gri moale coordonat cu podeaua ajuta la adaugarea de culoare fara a coplesi spatiul. Cheia pentru a amenaja o camera cu pardoseala aglomerata este sa temperati restul schemei pentru a permite pardoselii sa fie caracteristica dominanta de design.

Frumusetea unui gri pal inseamna ca peretii nu sunt prea puternici in contrast, cum ar fi daca ati folosi un alb stralucitor. Aceasta inseamna ca intreaga schema se simte mai moale si mai coerenta.

Sursa articol: Casa si gradina

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: LPN MEDIA

Comentarii

Cauta

Categorii populare