Comunicate de Afaceri

Cresterea vanzarilor de panouri solare prin programul Casa Verde

Nedavi Solar, distribuitor oficial in Romania al produselor marca Westech Solar Germany anunta atingerea obiectivului propus pe anul 2011, cresterea vanzarilor cu peste 50%.

Prin programul Casa Verde vanzarile au cunoscut o ascendenta excelenta, depozitele de produse din Romania fiind aproape mereu golite in primele zile de la importul acestora din Germania, de la distribuitorul oficial, Westech Solar.


Cum functioneaza aceste instalatii solare?

Instalatiile solare Westech functioneaza pe toata durata anului, indiferent de cat de scazute sunt temperaturile in timpul ierni. Tuburile vidate, prin tehnologia lor de izolare ofera apa calda menajera si aport la incalzire chiar si la -30 grade Celsius.

Agentul termic de incalzire colecteaza energia termica produsa de elementii heat-pipe si o transfera prin tevi de bine izolate catre schimbatorul de caldura din boiler. Recomandat este boilerul bivalent, acesta avind posibilitatea de conectare a instalatiei solare la centrala clasica existenta.


Avantajele acestui sistem

Montajul instalatiei puteti sa-l relizati singur
Functionalitate pe tot parcursul anului
Acopera 80% - apa calda menajera si 30% - incalzire
Capteaza inclusiv radiatiile infrarosii
Economisiti substantial din cheltuielile anterioare
Nu polueaza si nu prezinta pericol
Stabil si robust in functionare
Nu necesita service-are


Site-ul www.westech-solar.ro este un site informativ unde puteti afla istoria marcii Westech Solar Germany, puteti vizualiza portofoliul de produse: panouri solare, boilere, tevi, pompe de caldura, statii solare, fitinguri si consumabile.

Pentru orice informatii suplimentare accesati sectiunea Contact a site-ului nostru.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Nedavi Solar SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare