Comunicate de Afaceri

Cum afectează ploaia gazonul artificial?

Gazonul artificial este menit să dureze și să arate impresionant pentru jucători și cei care îl folosesc. Cu toate acestea, înainte de a cumpăra gazon artificial pentru terenul vostru sportiv, ar trebui să vă întrebati cât va dura acesta și cum va rezista atunci când condițiile meteorologice nu sunt prielnice.
Atunci când cumpărați gazon de cea mai bună calitate, indiferent dacă este pentru un complex sportiv, un singur teren sau un stadion, este important să faceți cercetări și să înțelegeți cum ar putea ploaia sau zăpadasa afecteze gazonul proaspăt, astfel încât să vă puteți menține zona cu o întreținere cât mai mică posibil.
Dacă terenul de joc se află într-o zonă cu ploi abundente, s-ar putea să fiți preocupați de probleme precum inundarea sau alunecările de teren. Toate tipurile de gazon sintetic modern sunt complet permeabile la apă. Acest lucru înseamnă că designul intuitiv al gazonului permite apei de ploaie și să se scurgă prin găurile situate sub gazon.


În cazul gazonului natural, pot apărea găuri după furtuni abundente. În aceste gropi, de obicei, se va acumula apă și va agrava problema. Ca să nu mai vorbim că atunci când găurile se umplu cu apă, ele atrag insecte și țânțari.
Cu gazonul artificial, nu există niciun risc de găuri, deoarece apa se scurge prin filamentele mici, iar structura va rămâne intactă.
Un alt lucru important este faptul că gazonul artificial nu devine alunecos atunci când este umed. Odată cu alunecarea apei prin aceste filamente minuscule, gazonul este uscat în mod constant pentru a nu deveni alunecos.
În plus, lipsa de murdărie înseamnă că nu va exista nămol pe teren. Această caracteristică permite jucătorilor să poată alerga, juca și sări cu o ușurință relativă, așa cum ar face pe un teren uscat și să nu piardă nici viteză.
Da, ploaia aduce beneficii unui gazon natural. Este important să udăm gazonul uneori pentru a-l menține curat și a rămâne strălucitor pe tot parcursul anului.
Dacă aveți zăpadă abundentă în zona voastră, nu este nici o problemă. La fel ca în cazul ploii, lăsați zăpada să se topească și lăsați apă să curgă prin gazon cu ușurință. În anumite situații, este posibil să fie nevoie să îndepărtați zăpada de pe gazon cu o lopată de plastic.

Gazonul artificial necesită puțină întreținere și vă permite să aveți un teren de joc frumos pe tot parcursul anului. Culorile nu se vor decolora în timpul furtunilor puternice, astfel încât orice logo-uri și marcaje vor fi păstrate.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Serb Adelina

Comentarii

Cauta

Categorii populare