Comunicate de Afaceri

Cum alegi firma pentru constructii industriale?

Constructia industriala cu structuri metalice si panouri sandwich este recomandata sa fie utilizata la dezvoltarea atat a fabricilor, supermarketurilor, halelor si depozitelor, cat si a spatiilor pentru service-uri auto, spalatorii auto, statii de service si parcari. Industria divertismentului include locuri de joaca, complexe de divertisment, teatre si cinematografe. Acestea sunt constructii industriale din structuri metalice si panouri sandwich la cheie si sunt folosite peste tot.

Constructii industriale - Avantaje

De fapt, cladirile industriale pot fi realizate folosind alte tehnologii. S-au inventat multe metode. Cu toate acestea, numai constructia din elemente structurale si panouri sandwice are o gama extinsa de avantaje. Astfel, un depozit de inalta calitate are urmatoarele avantaje:

  • constructia sa dureaza minim 7-10 zile, iar suprafata sa este de 1000 de metri patrati;
  • utilizarea materialelor de finisare moderne permit constructia de supermarketuri si fabrici in conditii de operare fiabile;
  • depozitul de productie se caracterizeaza printr-un raport ideal dintre pret si calitate;
  • astfel de constructie industriala poate fi construita in orice moment al anului;
  • designul este usor si mobil.

Poti cumpara imediat depozite sau hale gata facute si poti comanda constructia la cheie printr-o comanda individuala. Depozitul ieftin prefabricat se caracterizeaza prin rezistenta ridicata si rezistenta excelenta la conditiile meteo dure. Toata lumea poate solicita constructii industriale calde pentru fabrici de productie, deoarece pretul este mai mult decat accesibil, fata de o constructie realizata din beton. Costul executarii constructiilor industriale la cheie variaza in functie de dimensiunea, structura, complexitatea, numarul de etaje si materiale.

Selectarea materialelor pentru depozite

Alegerea materialelor pentru constructie depinde, in primul rand, de functiile pe care le va indeplini constructia. Tipul destul de popular al cladirilor prefabricate sunt structurile metalice. Cladirile metalice sunt perfecte pentru supermarketuri, hale, depozite, fabrici. In acelasi timp, aceste constructii metalice sunt de 5 ori  mai ieftine decat cladirile similare realizate din caramida sau beton, desi nu difera in calitate. Depozitele pot fi construite nu numai cu metal. Panourile sandwich sunt ieftine si durabil in acest scop. Panoul sandwich este format din doua foi rigide din PVC sau placa de magnezit, intre care exista un strat de umplere. Folosind un astfel de material, se poate construi rapid, ieftin si eficient:

  • cladiri industriale cu un etaj;
  • diverse instalatii de productie;
  • hale;
  • depozite;
  • fabrici;

 Pavilioanele din structuri metalice devin tot mai populare. In mod surprinzator, tehnologia suedeza este aplicata chiar si la amenajarea gardurilor. Pentru aceasta, se folosesc materiale din tabla ondulata. Desi acest tip de structuri are un scop mai larg. Constructiile industriale cu un etaj, din elemente structurale metalice si panouri sandwich, sunt ideale pentru fabrici si depozite, hale, supermarketuri. Depozitele pot fi o extensie destul de populara, nu numai pentru supermarketuri si fabrici, ci pot fi utilizate si in agricultura. Constructiile industriale pentru centrele comerciale, au un pret redus in comparatie cu constructia din caramida sau beton.  Datorita tehnologiei practicata de compania Staif Construct, chiar si constructia fabricilor va costa semnificativ mai putin, fata de alte constructii.

 

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare