Comunicate de Afaceri

Cum creezi un design de interior modern?

Design-ul de interior este un subiect extrem de studiat astazi, datorita faptului ca prin intermediul acestuia, majoritatea persoanelor isi pot exprima in totalitate intreaga personalitate. Pentru un design reusit, sunt folosite mai multe elemente, deoarece fiecare componenta este destul de importanta, din punct de vedere estetic si vizual. Totusi, multe persoane acorda o atentie sporita decoratiunilor, insa cheia catre un aranjament reusit consta in structuri si culori.

In cazul in care se renoveaza o cladire si este nevoie sa se opteze pentru un nou design de interior, proprietarul poate sa ia in calcul urmatoarele aspecte.

Tamplaria este mult mai importanta decat s-ar crede

Multe persoane uita complet de tamplarie. Cu toate acestea, componenta este cea mai importanta, deoarece poate iesi usor in evidenta chiar inainte de a intra in locuinta. Astfel, tamplaria poate schimba radical atat interiorul, cat si exteriorul.

Datorita acestui lucru, este recomandata alegerea de tamplarie din PVC, deoarece are un aspect extrem de placut, care poate fi remarcat. Mai mult, produsul poate fi achizitionat sub mai multe forme, dar si culori, astfel incat acesta sa se potriveasca perfect cu intregul design care se regaseste deja in locuinta. In general, tamplaria din PVC este potrivitat pentru orice estetica abordata.

Paleta de culori

In momentul in care se opteaza pentru un anumit tip de design, intotdeauna se alege o anumita paleta cromatica ce corespunde in totalitate caracteristicilor proprietarului, precum preferintele si personalitatea acestuia. In functie de aceasta paleta sa vor alege toate piesele care vor compune intregul interior, precum piesele de mobilier, obiectele de iluminat, precum si nuantele peretilor.

Pentru un look desavarsit, este indicat sa se aleaga doua culori primare, precum si nuantele adiacente acestora. Ulterior, acestea vor putea fi folosite impreuna, rezultand o estetica extrem de placuta, unica, ce iese foarte usor in evidenta si se diferentiaza rapid de alte tipuri de interioare.

Corpurile de iluminat

Atmosfera dintr-o camera poate fi schimbata complet cu ajutorul corpurilor de iluminat potrivite. In cazul in care tamplarie Salamander este o piesa de rezistenta atat pentru exterior, cat si pentru interior, este important de stiut faptul ca un corp de iluminat montat intr-o zona cheie va reda atmosfera potrivita care se va resimti oriunde.

Pentru a putea realiza acest lucru, este importanta utilizarea simultana a mai multor tipuri de corpuri de iluminat. Deseori sunt folosite aplicele, montate langa diferite puncte cheie ale camerei, pentru a evidentia detaliile arhitecturale. Totusi, in ziua de astazi sunt populare inclusiv lampile de birou sau de podea. Acestea vor oferi cantitatea necesara de lumina pentru desfasurarea tuturor task-urilor si, totodata vor fi lumina ambientala perfecta.

Totusi, pentru a reda o atmosfera placuta pe intreaga durata a noptii, pot fi folosite inclusiv lampile de veghe, care sunt comercializate sub diferite forme si culori. Pot fi alese produsele care se potrivesc cel mai bine cu estetica abordata. Ulterior, acestea pot fi montate in cea mai apropiata priza sau chiar plasate pe birou sau noptiera, pentru a emite cantitatea necesara de lumina.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare