Comunicate de Afaceri

Cum iti poti cumpara un apartament cu 3 camere in Constanta si sa economisesti si bani?

Stim cu totii potentialul turistic al judetului Constanta. Zeci de statiuni, care mai de care mai atragatoare, care ofera turistilor conditii tot mai avantajoase, an de an. Pe timp de vara, agitatia si distractia de la malul marii este irezistibila pentru miile de oameni care isi rezerva camerele de hotel si cu 3-4 luni inainte.

Tocmai acest succes al judetului face ca preturile apartamentelor de 3 camere din Constanta sa creasca cu pana la 20.000 EUR. In cazul in care detii aici o locuinta, pe perioada verii iti poti rotunji consistent veniturile, intrucat unitatile de cazare sunt ocupate pana la refuz. Ai putea veni cu o alternativa mai avantajoasa la hotelurile din Mamaia, de exemplu.

Cine ofera apartamente cu 3 camere in Constanta

Multi dezvoltatori imobiliari au inceput sa investeasca in proiecte demarate in orasele mari din Romania, orase precum Bucuresti, Cluj, Brasov, Constanta sau Sibiu. Piata imobiliara este in plina crestere si, datorita cererii tot mai mare, au aparut si ofertele. Incepand cu locuinte de tip studio si pana la apartamente cu 3 sau 4 camere, dezvoltatorii vin cu optiuni tot mai variate pentru potentialii cumparatori.

apartamente 3 camere constanta

In Contanta, insa, exista un proiect imobiliar ce este diferit de celelalte. Un antreprenor venit din Germania a reusit sa importe nu numai cunostintele acumulate acolo, din domeniul constructiilor, ci si calitatea de care se bucura ansamblurile de locuinte nemtesti.

Este vorba de Simon Maurer, detinatorul companiei Maurer Imobiliare, care a reusit sa combine cu succes dragostea de tara natala cu invataturile occidentale pe care le-a acumulat in 25 de ani de munca in Germania. Dupa ce proiectul Brasov a fost o adevarata reusita, si-a extins mai departe planurile si ideile, ajungand pana la Constanta.

Ansamblul Maurer Residence Constanta pune la dispozitie o gama variata de apartamente, incepand cu studio-uri si pana la penthouse-uri. Cu ce se diferentiaza de ceilalti este modul in care Simon Maurer a gandit conceptul apartamentelor de 3 camere in Constanta: constructie din camarida, ce promite o siguranta ridicata, compartimentare eficienta, dar spatioasa, terase extrem de generoase si variante de locuinte de tip “open-space” sau cu bucatarie inchisa.

Economiseste cu un apartament de 3 camere in Constanta

Daca doresti sa iti achizitionezi un apartament de 3 camere in Constanta, trebuie sa te interesezi in primul rand, ce facilitati iti ofera zona in care urmeaza sa te muti si cat de aproape este de punctele tale de interes. Doar asa vei sti ca faci alegerea potrivita si nu vei intampina probleme pe viitor din cauza faptului ca esti departe de centrul orasului.

Dispus in imediata apropiere a plajei Perla din Mamaia, ansamblul rezidential Maurer Constanta, iti ofera posibiliatea ca la achizitia unui apartament de 3 camere in Constanta sa economistesti cu pana la 1500 EUR, astfel:

  • 500 EUR, pentru achizitia unui apartament prin credit bancar
  • 1000 EUR, pentru achizitia acestuia prin rate la dezvoltator
  • 1500 EUR, daca alegi ca plata sa fie facuta integral, cu bani gheata

Astfel, poti achizitiona un apartament de 3 camere in Constanta, spatios si de calitate, cu doar 60.700 EUR, in loc de 62,700 EUR.

In schimb, ansamblul pus la dispozitie de Maurer Imobiliare, dispune de o suprafata de spatii verzi, ce se intinde pe 30% din totalul complexului. Suficient ca sa te convingi ca aici nu beneficiezi doar de locuinte de calitate, ci si de un aer de calitate.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare