Comunicate de Afaceri

Cum maximizam functionalitatea si aspectul baii cu o baterie dus si cateva practici de renovare

Echipamentele si obiectele ideale intrunesc calitati ce tin atat de estetica, cat si de functionalitate, asa cum este si o baterie dus de lux care arata foarte elegant si contribuie la buna desfarurare a activitatilor in acelasi timp.

Renovarea unei bai invechite este un pas foarte important in cresterea confortului si in general a calitatii vietii. In continuare v-am pregatit cateva sfaturi care va pot ajuta la transformarea baii intr-o incapere in care confortul si functionalitatea se imbina perfect si ating cele mai inalte cote.

1. Apelarea la sfaturi specializate

S-ar putea sa avem deja propriile idei in legatura cu designul baii, insa este recomandat sa trecem aceste idei prin lupa unei persoane specializate, fie un meserias, un designer de interior sau orice alt om care are legaturi cu domeniul. Astfel de persoane ne vor ajuta sa ne incadram in bugetul pe care il avem, ne vor raspunde la intrebari, ne vor spune ca putem si ce nu putem face, cum putem construi un stil congruent si vor avea grija ca planul implementat sa duca la o baie perfect functionala si confortabila.

2. Maximizarea spatiului

In multe locuinte (mai ales in cele de la bloc) baia nu are o suprafata foarte mare. In ciuda acestui fapt, baia trebuie sa intruneasca toate elementele necesare unei vieti confortabile. Cabinele sau zonele de dus semi-deschise sau cu pereti din sticla vor oferi senzatia unui spatiu mai mare si ne vor ajuta sa ne simtim mai bine si sa ne desfasuram mai usor.

In plus, tot ce inseamna dulapuri si rafturi pot fi asezate pe peretii deasupa elementelor joase, asa cum sunt toaletele si lavoarele. Daca nu avem prea mult spatiu pentru dulapuri specifice, putem instala rafturi si agatatoare speciale pentru prosoape, hartie sau recipiente.

3. Alegerea de baterii de calitate

Bateriile sunt de departe unul dintre cele mai importante elemente dintr-o baie. O baterie dus de calitate impreuna cu una la fel de performanta la lavoar vor transforma baia atat din punct de vedere estetic, cat si la nivel de functionalitate.

O baterie dus premium poate costa mai mult, insa trebuie sa ne amintim ca bateriile sunt elemente sensibile si care intra in contact permanent cu apa, astfel incat este mai costisitor sa tot schimbam bateriile defecte decat sa achizitionam o baterie dus sau lavoar de calitate premium inca de la bun inceput!

4. Crearea unei ambiante placute

Aici puteti da frau liber creativitatii. Cand vine vorba de aspect si ambianta, totul este permis, atata timp cat va induce o stare de relaxare. Lumanarile, culorile, echipamentele sanitare, presurile, perdelele si oglinzile pot cu toate sa contribuie la construirea unei ambiante care inspira admiratie de fiecare data cand folositi baia!

Oferta Baterii Lux

Baterii-lux.ro va sustine in atingerea tuturor standardelor de calitate, confort si aspect la construirea sau renovarea propriilor bai. Magazinul ofera aici exclusiv echipamente si produse marca Grohe, un adevarat gigant al industriei sanitare la nivel global.

Fie ca doriti o baterie dus, un suport de prosoape, un dozator de sapun sau orice alte obiecte sanitare, produsele Grohe oferite de Baterii-lux.ro sunt la un nivel de calitate care poate fi numit cu adevarat PREMIUM.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: 14

Comentarii

Cauta

Categorii populare