Comunicate de Afaceri

Cum ne decoram spatiul, in functie de obiective?

Cu totii avem un loc in care ne simtim bine. Fie ca este vorba de dormitor, sufragerie, bucatarie sau biroul de la munca, acolo este sursa noastra de inspiratie, relaxare si detasare in momentele mai putin placute. Culoarea, textura este aleasa in functie de sentimentul pe care ni-l transmite. Fie ca este vorba de o paleta neutra de culori, de textura materialelor ce se asemana mai degraba cu lucrurile pamantesti, industria design-ul ne ofera solutii eficiente si pe gusturile tuturor.

Sunt persoane carora luxul si opulenta le genereaza o stare de bine. Conditiile de lux, fashion si inspiratie feminina sunt alese pentru dormitoarele femeilor in general. Conform cercetarilor, plantele sunt cele care aduc un beneficiu spatiul proaspat amenajat curatand aerul de substantele chimice si vopsele. Nu exista o locuinta sau un spatiu de lucru unde sa nu existe cel putin o planta.

Acestea aduc si o imagine placuta, moderna si cu bun gust intregii incaperi. Pentru a avea un aspect luxos al camerei, alegerea de anul acesta a fost deocrarea cu plante cat mai mari, agatatoare. Parfumurile de camera, lumanarile sau alte decoratiuni pot crea un spatiu de basm, la care sa te gandesti toata ziua, asteptand momentul in care te vei detasa si iti vei rezerva un timp numai pentru tine.

Organizarea este cea mai dificila parte, fe ca vorbim despre un birou sau casa noastra, tot timpul se gasesc lucruri care necesita depozitare, asa ca o strcutura cat mai bine definita a felului in care acestea vor fi aranjate ne va ajuta inca de la inceput.

Alegeti design-ul si elementele de mobila, precum si cele decorative care vor umple spatiul gol, iar acest proces va functiona asa cum va doriti. Este posibil ca pe parcursul amenajarii sa apara anumite probleme, de aceea trebuie sa avem un plan de rezerva, in cazul in care lucrurile nu vor merge asa cum ne asteptam. Asa cum ne stabilim obiectivele din punct de vedere profesional, asa putem proceda si in cazul spatiului care pana la urma ne defineste.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Alex Musat

Comentarii

Cauta

Categorii populare