Comunicate de Afaceri

Cum obții un living elegant cu doar 3 elemente decorative

Nu vom aduce în discuție alegerea obiectelor de mobilier, a culorilor pereților sau a finisajelor în general, ci ne vom axa pe 3 elemente decorative care pot aduce un plus de personalitate oricărui spațiu. Iată care sunt acestea!

  • Plintele decorative

Plintele sunt profile decorative din poliuretan care sunt montate între perete și pardoseală. Sunt de culoare albă, însă se pot vopsi în orice altă culoare și pot fi folosite cu succes în cazul pardoselilor din parchet, mochetă, gresie sau linoleum. Aceste plinte decorative au un rol funcțional (au un canal unde pot fi ascunse cablurile electrice), un rol protector (protejează peretele de umezeală și șocuri), dar și un rol estetic. O astfel de plintă decorativă poate scoate în evidență un perete – ai multe modele de plintă albă decorativă la dispoziție din care o poți alege pe cea care se potrivește cel mai bine spațiului tău. Dimensiunea plintei trebuie să fie aleasă în funcție de înălțimea camerei. 

  • Cornișe decorative

Cornișele decorative sunt folosite de obicei în două moduri – fie ca o mască galerie perdea, fie ca o mască pentru țevi. Sunt fabricate din polistiren extrudat, se găsesc în diferite forme și mărimi, dar pot fi și comandate în funcție de dimensiunile dorite. Reprezintă o opțiune elegantă de a ascunde galeria de perdea. Dacă vrei să faci o schimbare minoră în livingul tău, dar în același timp una care să aibă un efect deosebit asupra aspectului spațiului, te provocăm să optezi pentru astfel de cornișe decorative. Vei vedea că toți musafirii că s-au adus modificări livingului, fără să își dea seama că de fapt totul stă în detalii.

  • Casete decorative pentru tavan

Dacă îți plac vizitele la muzee, atunci cu siguranță ai remarcat casetele decorative pentru tavan. Unele dintre ele au o vechime de zeci de ani și sunt fabricate din materiale pretențioase și costisitoare. Noi îți propunem o variantă mai ieftină, durabilă în timp și de mare efect – casetele decorative fabricate din poliuretan. Regăsim de obicei aceste elemente de design în amenajarea caselor sau locuințelor de lux pentru că acesta este efectul pe care îl imprimă unui spațiu – opulență, bun gust, rafinament.

Toate aceste elemente decorative pot schimba total aspectul unui spațiu. În plus, unele dintre ele, cum ar fi plinta decorativă, oferă și o protecție suplimentară pereților. Nu necesită o investiție prea mare din partea ta, sunt rezistente în timp și pot fi personalizate după bunul plac. Dacă vrei să asortezi cornișele sau plinta cu un anumit element din living, o poți face fără niciun fel de problemă – ai nevoie doar de vopsea în nuanța potrivită. Aceste decorațiuni sunt și ușor de montat cu ajutorul unui adeziv special. Tot ce trebuie să faci este să cureți bine suprafața peretelui, să aplici adeziv pe elementul decorativ, să lipești și să ștergi surplusul de adeziv cu o cârpă. Acum te poți bucura de rezultatul obținut!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: LPN MEDIA

Comentarii

Cauta

Categorii populare