Comunicate de Afaceri

Cum sa ai o hota mai curata?

De ce este importanta curatarea hotelor?
Anual, in Romania au loc peste 4.500 de incendii. Mai mult de o jumatate dintre acestea se petrec in bucatarie. Sistemele de exhaustare necuratate sunt un pericol real, si pot isca incendii. Grasimea depusa in sistemele de exhaustare se poate aprinde si poate duce la explozia intregului sistem.
Asadar curatarea hotelor trebuie sa fie un lucru care trebuie tratat cu seriozitate.

Cui sa va adresati daca doriti servicii profesionale de curatare a hotelor?
Pentru a beneficia de servicii profesionale de curatare hote puteti apela la serviciile unor firme specializate cum sunt cei de la DR. HOTE (https://www.hotecurate.ro/).

Metodele lor de curatare a hotelor sunt extrem de eficiente si reusesc sa indeparteze grasimea si reziduurile inflamabile. Una dintre metode este sablarea, ce poate fi descoperita aici: http://www.sablam-tot.ro/curatare-hote/ Toate reziduurile de pe suprafetele interioare, de pe filtre, de pe ventilator si din tubulatura sunt indepartate cu succes.
Necuratarea hotelor este considerat si un delict. Pentru necuratarea hotelor se pot incasa amenzi pentru poluarea mediului.

Cat de des se efectueaza curatarea si degresarea sistemelor de exhaustare?
In mod normal, un sistem trebuie sa fie curatat si degresat o data la sase luni de zile. Acest lucru se poate schimba in momentul in care este vorba despre curatarea unui sistem din bucataria unui resturant sau cantina unei scoli. In astfel de spatii, prepararea mancarurilor este o activitate care se face in mod intens. Datorita acestui lucru, curatare si degresarea sistemelor poate fi facuta o data la trei luni, sau chiar o data pe luna. Aceste aspecte sunt hotarate de catre persoane autorizate, care va pot sfatui cat de des trebuie sa curatati sistemul

Care sunt criteriile dupa care profesionistii recomanda curatarea unui astfel de sistem?
De obicei, profesionistii se ghideaza dupa trei criterii de baza:
frecventa cu care se prepara mancare intr-un spatiu
felurile de mancare preparate intr-o bucatarie
frecventa cu care se utilizeaza sistemele de exhaustare

Hotele necuratate pot deveni un focar de infectii. Grasimea care se acumuleaza in hote este un mediu propice pentru microbi si colonii de bacterii. Sanatatea oamenilor poate fi afectata extrem de usor daca nu aveti grija sa mentineti sistemul in stare perfecta.

Cu ce se curata hotele?
Metodele prin care se curata hotele sunt infinite. Cele mai cunoscute metode sunt acelea de a folosi detergenti special si perii cu care se indeparteaza depunerile care se desprind mai greu.
Detergentii care se folosesc pentru curatarea si degresare hotelor si a intregului sistem nu sunt toxici, si nu dauneaza oamenilor si mediului inconjurator.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Texte SEO

Comentarii

Cauta

Categorii populare