Comunicate de Afaceri

Cum sa alegi cel mai potrivit lac pentru parchet? Sfaturi de la experti

Cand vine vorba de alegerea unui lac pentru parchet nu exista o varianta corecta si una gresita.

Finisajele nu pot fi trecute cu vederea sau terminate prea rapid, deoarece acestea vor fi elementele de care te vei lovi zi de zi in cadrul noii tale locuinte.

Alegerea unui lac parchet potrivit pentru noua ta locuinta

Astfel, am putea spune din start ca alegerea va depinde cel mai mult de preferintele tale personale. In mare parte, lacul este un element specific folosit pentru parchet din lemn (insa nu numai), un element folosit pentru a proteja pe perioada indelungata podeaua pe care vei calca zi de zi. O data ce este terminat procesul de lacuire, podeaua ta va fi nu numai mai proteja impotriva timpului si a uzului zilnic, ci va avea si o stralucire mai puternica.

Astfel, am putea spune ca cel mai important aspect de luat in considerare la alegerea lacului ideal este calitatea acestuia. Cu cat alegi un produs mai calitativ din start, cu atat podeaua ta va rezista o perioada mai indelungata. Astfel, chiar daca in prima instanta ai fi tentat sa alegi un lac care sa iti faca bugetul fericit, poate ar trebui sa te mai gandesti o data, in cazul in care nu vrei sa repeti procesul de lacuire la fiecare cateva luni.

Un alt aspect pe care trebuie sa te axezi este varianta finala a parchetului. Trebuie sa ai din start in gand un plan pentru cum doresti sa arate podeaua ta, ce alte elemente de mobilier doresti sa ai in camera, ce paleta de culori vei utiliza si asa mai departe. Am mentionat putin mai sus de stralucirea pe care o obtine podeaua dupa lacuire, insa nu este neaparat necesar sa iti doresti o podea stralucitoare. Daca optezi pentru un look matt, trebuie sa alegi din start acest tip de lac, astfel culoarea finala a parchetului va ramane neschimbata.

Astfel, dupa cum vezi, chiar si la acest capitol lucrurile depind mult de preferintele tale personale. Costurile nu pot fi neglijate, de asemenea, inainte de a te pune sa incepi sa cauti finisaje pentru casa ta, trebuie neaparat sa setezi un anumit buget peste care nu poti sa treci. Vestea buna e ca atunci cand cauti lac pentru parchet vei gasi o multime de variante pe piata, la diferite calitati, preturi si modele. Astfel, vei putea gasi produse extrem de ieftine si produse care te vor face sa iti scotocesti buzunarele. Trebuie sa te uiti, evident, la pretul unui produs inainte de a-l cumpara. Insa, trebuie sa faci si un mic research inainte, legat de calitatea acestuia. Pune mereu calitatea pe primul plan, deoarece daca va trebui sa refaci lucrarea peste cateva luni, la nivel de pret nu vei fi mai castigat.

Nu in ultimul rand, trebuie sa iei in considerare traficul. La alegerea unui lac pentru parchet trebuie sa stii exact in ce camera va fi utilizat si cam cat de des te astepti sa treci tu sau oaspetii pe acolo; pe scurt, cat de uzat va fi parchetul si, implicit, lacul.

Specialistii te ajuta sa faci alegerea perfecta

Acestea fiind spuse, in materie de gusturi alegerea sta in totalitate la latitudinea ta. Insa, pentru a pune calitatea pe primul plan, poti apela intotdeauna cu incredere la produsele celor de aici . In plus, aici poti gasi nu doar lacurile cele mai calitative ci si adezivi sau folii necesare pentru caminul tau!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: 14

Comentarii

Cauta

Categorii populare