Comunicate de Afaceri

Cum te ajuta sistemele de ventilatie moderne sa eviti mucegaiul si condensul

Cand te muti intr-o locuinta noua sau stai la curte, principalele probleme pe care le intampini sunt petele de mucegai pereti si condensul. In cea mai mare parte, acestea sunt cauzate de umiditatea crescuta si diferentele dintre temperatura de afara si cea interioara. Degeba investesti in solutii antimucegai al caror miros de clor este insuportabil sau in aparate pentru a atrage condensul ca problema persista.

Lasand la o parte mucegaiul, in jurul geamurilor de termopan mai apare o problema – condensul, iar in lunile de iarna se vede cu ochiul liber cum se scurge apa, care nestearsa poate afecta parchetul si peretele de langa geam.

O solutie inovatoare de a evita aparitia mucegaiului si a condensului o reprezinta cele mai noi sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura. Sistemul inovator permite pastrarea caldurii in timpul iernii si pastrarea racorii in timpul verii, dar asigura retinerea componentei energetice a aerului din incapere.

Practic, sistemul inovator de ventilatie elimina aerul, care este contaminat cu microparticule de praf si fum, si asigura admisia de aer proaspat si curat din exterior. Totodata fluxul de admisie si evacuare al aerului trece prin canale diferite si nu se amesteca. In timpul ventilatiei, prin schimbatorul de cupru se produce transferul de caldura, care de fapt si asigura eficienta energetica a sistemului în orice anotimp.

Acest sistem de ventilare cu recuperare caldura te ajuta sa elimini cauzele, nu doar urmarile, prin normalizarea microclimatului si a umiditatii din incapere, cu o productivitate de pana la 1000m3 pe ora.

Acesta este compact - recuperatorul este ascuns in intregime in grosimea peretelui, afara raman doar grilele de ventilatie. Admisia si evacuarea aerului se face simultan (nu creaza diferente de presiune in incapere) si intotdeauna asigura cu 8% mai mult volum de aer admis decat aer evacuat, fenomen care contribuie la functionarea mai eficienta a sistemelor de evacuare din bucatarie si din baie.

Livrarea produsului este gratuita in orice localitate din Romania, la fel si consultanta oferita de specialisti, la cerere. Produsele Prana se pot comanda online si se poate plati chiar si in sistem de rate egale, fara dobanda, cu anumite carduri de credit. Instalarea se poate face simplu, iar raportul calitate / pret este excelent.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare