Comunicate de Afaceri

Cum utilizam tabla decapata de la Mesteru Manole

Ce este aceasta tabla decapata?

Astazi, in acest articol, va voi prezenta informatii despre tabla decapata. Toate informatiile pe care le gasiti aici sunt colectate de la producatori si experti care folosesc acest material.

Acest material de tip placa decapata este un fel de material de constructie, este realizat conform unui proces tehnologic destul de nou si poate fi utilizat eficient in diferite proiecte. Acest material vine intr-o varietate de dimensiuni si isi poate gasi locul in diferite aplicatii.

Avantaje ale acestui material

Tabla decapata este o investitie in proprietatea sa certificata. Indiferent daca aveti nevoie de acest fel de placa subtire de otel realizata prin laminare la cald sau laminare la rece, produsele pe care le cumparati vor avea o calitate excelenta.
tabla decapata
Daca alegeti varianta realizata prin laminare la rece, aceasta va fi perfect integrata in acele proiecte care necesita o precizie sporita. Are anumite proprietati si nu are nicio legatura cu procesul de rulare experimentat. De exemplu, aceasta varianta poate efectua procesul de sudare in orice moment.

Prin laminare la rece, are o serie de unde electromagnetice, formabilitate si sudabilitate foarte bune. Are o calitate excelenta a suprafetei si o precizie dimensionala. Laminarea este un proces tehnic de prelucrare prin deformare plastica, in care materialul trece prin doua role intr-o rotatie continua.

Pentru a preveni rugina, pe placa de decapare se poate aplica un strat de folie de ulei, care poate fi indepartat cu usurinta in timpul utilizarii. In mod similar, panourile de placa decapata pot fi vopsite sau zincate, dar inainte de a incepe acest proces, placile trebuie curatate cu grija cu un solvent sau o solutie alcalina. Ai gama de la Mesteru Manole aici: https://mesterumanole.ro/metalurgice/tabla/tabla-decapata

Cum se obtine?

Placa decapata este obtinuta deoarece noul proces este foarte diferit de procesul de materiale similare. Datorita acestui proces, producatorii din acest domeniu cauta produse de inalta calitate, care sa poata fi folosite mult timp.

O parte speciala a procesului de obtinere a acestei placi consta in otel laminat la rece (materia prima din care este fabricata foaia), care este apoi laminata in mod repetat si presurizata cu ajutorul unor role speciale situate sub ea.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare