Comunicate de Afaceri

Daikin lanseaza un nou aparat de aer conditionat din gama premium: Stylish - elegant la exterior, inteligent in interior

Imbinand inovatia si creativitatea, Daikin completeaza gama BLUEVOLUTION cu o noua unitate de aer conditionat de perete – Stylish. Cu un design sofisticat si functii unice, noul sistem reprezinta echilbrul perfect intre eleganta si performanta. Asa cum indica numele, Stylish completeaza orice interior prin aspectul discret, oferind, in acelasi timp, cel mai inalt nivel de confort si eficienta de top.

Eficienta maxima

Stylish furnizeaza cea mai ridicata eficienta din categoria design si atinge performante energetice ale clasei A+++ in incalzire si racire. Datorita componentelor sale complet reproiectate, Stylish este unul dintre cele mai eficiente aparate de aer conditionat de pe piata. In plus, agentul frigorific R-32 garanteaza o eficienta energetica ridicata si un impact scazut asupra mediului.

Design inteligent si eficient

Masurand numai 798 (l) x 189 (a) x 295 (i) mm, Stylish isi mentine farmecul discret, fiind cea mai subtire si compacta unitate interioara din segmentul sau. Modelul este disponibil in trei variante de culoare: alb, argintiu si negru. Atunci cand aparatul este pornit, panoul de protectie se deplaseaza paralel cu unitatea, mentinand aspectul elegant si imbunatatind eficienta sistemului. In plus, colturile rotunjite completeaza estetica unitatii.

Detalii despre interiorul Stylish si tehnologiile integrate

Stylish utilizeaza un ventilator de conceptie nouapentru a optimiza jetul de aer, asigurand astfel, o eficienta energetica ridicata la un nivel de zgomot redus.

Pentru a atinge eficienta energetica de top, Daikin a proiectat un nou ventilator, care functioneaza eficient in unitatea Stylish de dimensiuni compacte. Impreuna, ventilatorul si schimbatorul de caldura ating niveluri superioare ale performantei energetice, dar functioneaza la un nivel al zgomotului imperceptibil pentru persoanele din incapere.

Jet de aer optimizat pentru confort perfect

Stylish utilizeaza fante special proiectate pentru a crea efectul Coanda, optimizand jetul de aer pentru un climat confortabil. Prin folosirea acestora, un jet de aer mai concentrat permite o distributie mai buna in intreaga camera.

Noul sistem determina modelul jetului de aer in functie de necesitatile spatiului, de incalzire sau de racire. Astfel, cand unitatea este in modul incalzire, doua fante directioneaza aerul in jos (jet de aer vertical), in timp ce, in modul racire, fantele directioneaza aerul in sus (jet de aer catre plafon). Prin crearea acestor modele diferite, Stylish previne curentii de aer, asigurand o temperatura constanta si confortabila.

Senzorul ochi de grila mentine stabila temperatura din incapere

Pentru a crea un climat si mai confortabil, Stylish utilizeaza un senzor ochi de grila care detecteaza temperatura de suprafata a unei camere. Dupa determinarea temperaturii, senzorul ochi de grila distribuie uniform aerul in incapere, inainte de a comuta la un model al jetului de aer care sa directioneze aerul cald sau rece in zonele in care este nevoie. 

Confort sporit datorita controlului umiditatii

Confortul nu este determinat numai de calitatea sau temperatura aerului interior, ci si de umiditate. Stylish utilizeaza setari diferite pentru a regla automat ventilatorul si compresorul, astfel incat sa atinga echilibrul perfect intre temperatura si umiditatea din incapere. Tehnologia Inverter este utilizata pentru a gestiona intensitatea racirii si pentru a regla temperatura cu o abatere de cel mult 0,5 grade. In acest fel, se mentine un nivel optim de umiditate si o temperatura placuta.

Aer proaspat si curat

Prin integrarea tehnologiei Flash Streamer, Stylish indeparteaza particulele, alergenii sau mirosurile neplacute, furnizand in interior aer de cea mai buna calitate.

Control inteligent si facil

Cu Online Controller ca dotare standard, seria Stylish poate fi controlata cu usurinta de pe smartphone sau tableta, oricand si de oriunde. Pentru crearea climatului perfect de acasa e nevoie doar de o conexiune WLAN si de aplicatia gratuita Daikin Online Controller, prin intermediul careia se poate seta, programa si monitoriza sistemul Stylish.

Mai multe informatii despre Daikin Stylish sunt disponibile pe www.daikin-stylish.eu/ro.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: TailorAd

Comentarii

Cauta

Categorii populare