Comunicate de Afaceri

Daikin Sensira, un nou aparat de aer conditionat echipat cu agent frigorific R-32, completeaza gama BLUEVOLUTION

Eficienta pana la clasa A++

Sensira R-32 creeaza un climat interior confortabil, mentinand, in acelasi timp, valori excelente ale eficientei energetice. Datorita agentului frigorific R-32, noua unitate se remarca prin consumul de energie mai scazut si eficienta energetica ridicata, atingand clasa A++ pentru racire. Acest lucru inseamna costuri reduse pentru energie si mai multa grija pentru mediul inconjurator. De altfel, toate unitatile din gama de produse echipate cu agent frigorific R-32 au un impact asupra mediului cu 68% mai mic fata de sistemele dotate cu agent R-410A.

Confort

Imbinand confortul de ultima generatie si eficienta energetica superioara, aparatul de aer conditionat Sensira R-32 garanteaza o atmosfera interioara perfecta, in orice sezon. Panoul frontal plat si modern se integreaza in orice decor interior si se curata extrem de usor. Baleierea automata pe verticala distribuie aerul si temperatura uniform in intreaga incapere. Modul Turbo raceste sau incalzeste camera rapid, atingand un nivel maxim al confortului in cel mai scurt timp. Insa, acestea nu sunt singurele avantaje. Datorita nivelului de presiune sonora de pana la 21 dBA, Sensira functioneaza aproape imperceptibil, asigurand, astfel, un somn linistit in timpul noptii.

Fiabilitate

Pentru a garanta o functionare perfecta, Sensira R-32 vine cu un compresor imbunatatit. Noul compresor swing cu doua camere contribuie la economii de energie semnificative, un risc mai redus al defectiunilor si o functionare silentioasa. Totodata, noul model permite controlul constant al climatului interior perfect.

Control facil

Daikin Online Controller ajuta la monitorizarea sistemului de climatizare din orice locaţie, in orice moment. Conectati simplu şi rapid unitatea la reteaua Wi-Fi si descarcati aplicatia pentru a seta programe de temperatura, vizualiza consumul de energie si multe alte optiuni.

Noul model de aer conditionat Sensira R-32 este disponibil in Romania incepand cu data de 20 Februarie 2018, prin intermediul dealerilor autorizati Daikin din intreaga tara.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: TailorAd

Comentarii

Cauta

Categorii populare