Comunicate de Afaceri

De ce ar trebui să alegi ușile glisante pentru casa ta?

Ușile glisante nu necesită la fel de mult cadru ca ușile bi-pliabile, ceea ce înseamnă geamuri mai mari de sticlă care permit multă lumină naturală în camera dvs. Ușile sunt mai degrabă un „perete glisant din sticlă”; perfect pentru a lăsa soarele să strălucească în zilele de vară. De asemenea, sunt o soluție pentru a vă oferi o vedere neobstrucționată a grădinii dvs. cu ușile închise pe măsură ce intrăm în lunile mai reci. 

Înlocuirea ferestrelor mai mici cu uși de sticlă glisante va crește drastic lumina naturală din casa dvs. și ar putea chiar conduce la diminuarea facturilor de energie electrică!

Ușile obișnuite necesită spațiu fie în interior, fie în exterior. În schimb, o ușă glisantă se deplasează în lateral, având nevoie doar de lățimea cadrului. Acest lucru este minunat pentru cei care dispun de un spațiu limitat. În plus, ușa glisantă este mai atrăgătoare decât o ușă normală.

Ușile glisante sunt atât o alegere practică, cât și estetică pentru casa ta. Deși, în ciuda imensei suprafețe vitrate, acestea nu sunt mai puțin robuste sau sigure decât ușile bi-pliante și se vor deschide și închide facil fără să producă zgomot.

Dacă sunteți în căutarea unor uși noi, de ce să nu optați pentru ceva care este atât frumos, cât și de eficient? Ușile din sticlă sunt ideale pentru acest lucru.

Tipuri de uși din sticlă

Ai posibilitatea de a alege dintre numeroase tipuri de uși din sticlă, cele mai populare fiind:

  • Uși glisante din sticlă
  • Uși din vitralii
  • Uși din sticlă dublă
  • Uși de sticlă articulate
  • Uși din sticlă cu panou
  • Uși de sticlă securizată
  • Uși din sticlă franceză sau bi-pliabile
  • Uși din sticlă mată

Avantajele ușilor din sticlă 

Ușile de sticlă sunt o alegere excelentă pentru casă din mai multe motive. Unul dintre cele mai cunoscute motive pentru care oamenii instalează uși de sticlă este faptul că lasă să intre atât de multă lumină naturală încât ambianța devine benefică pentru organism.

Desigur, ușile de sticlă sunt incredibil de frumoase. Acestea pot fi create astfel încât să aibă linii curate, clasice, să fie moderne sau minimaliste. Practic, ușile din sticlă se vor potrivi oricărui stil de amenajare. Acest lucru se datorează modului în care sunt construite ușile. Puteți avea orice, de la o foaie mare de sticlă într-un cadru subțire al ușii, până la câteva geamuri mici de sticlă care sunt așezate într-un cadru decorativ.

Dacă ești în căutarea unei firme pentru uși de sticlă glisante sau vrei să adaugi un plus de eleganță casei tale, la Rom Decor găsești mereu soluția potrivită.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare