Comunicate de Afaceri

De ce sa folosesti teava patrata in proiectele tale?

Fie ca ai nevoie de materiale pentru uz civil, industrial sau gospadaresc, teava patrata este materialul perfect pentru orice tip de utilizare si pentru productie structuri si echipamente din otel.
Teava patrata vanduta online de mesterumanole.ro in acest link: http://mesterumanole.ro/metalurgice/teava/teava-patrata este o teava de otel sudat longitudinal si are un profil care se obtine prin a suda fasiile de tabla si rolele de platbanda. Atat finisajele cat si propietatile fizice care sunt necesare confectiilor metalice sunt oferite de materia prma care se foloseste la confectionarea tevii patrate de la MesteruManole.
Datorita formei uniforme pe care o are, teava patrata este rezistenta pe absolut toata lungimea ei si de aceea este extrem de folosita si vine cu avantaje foarte importante in constructiile unde incarcaturile sunt pe doua sau mai multe axe. Teava patrata se foloseste foarte mult la constrcutia de stalpi si coloane metalice, datorita gradului ridicat de rezistenta la torsiune.

De ce sa alegi teava patrata pentru proiectele tale?

In confectiile metalice de genul portilor, gardurilor, halelor de depozitare, rafturilor si multe altele, teava patrata este cel mai utilizat material de constructii. In oferta magazinului online mesterumanole.ro gasesti teava patrata la diametrul si la dimensiunea de care ai nevoie pentru orice proiect. Desi teava patrata are o durata de viata destul de lunga, materialului i se poate prelungi durata de viata aplicandu-i un strat de grund si un strat de vopsea.

• Rezistenta foarte mare la incarcare pe multipe directii
• Forma geometrica care ii asigura rezistenta
• Costa mult mai putin decat alte materiale din aceeasi gama
• Suprafata foarte neteda pentru ca in urma taierii nu raman fisuri
• Varietate larga de utilizari in constructii metalice

Cum puteti cumpara online teava patrata de pe mesterumanole.ro?

Ca sa nu mai pierzi timpul prin toate magazinele de construcii, Mesteru Manole propune un magazin online de materiale de constructii pentru ca totul sa fie extrem de simplu si de rapid. Vei gasi la mesterumanole.ro toate produsele la super preturi. Pentru a comanda teava patrata online, intra pe site-ul www.mesterumanole.ro, trimite acum un email la office@mesterumanole.ro sau suna la 0741.238.406. . In plus, puteti apela la serviciul de consiliere specializata de la Mesteru Manole ori de cate ori aveti nevoie pentru constructii si renovari de nota 10!
Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare