Comunicate de Afaceri

Descopera produsele pe care te poti baza pentru infrumusetarea si lipirea lemnului

Pentru a efectua lipirea lemnului in cele mai bune conditii, cu rezultate pozitive sigure, invata din acest articol cum sa selectezi adezivii pentru lemn si cum sa-i utilizezi in mod eficient

De la lipirea lemnului la finisaj

Lemnul este un material pe cat de accesibil si frecvent utilizat, pe atat de usor de stricat in lipsa unei atentii corespunzatoare: supus loviturilor, zgarieturilor si altor factori de agresiune, acesta isi pierde din farmec si prestanta, si poate deveni fi un risc de accidentare intr-un moment de neatentie.

Cand vine vorba despre lipirea lemnului, procesul de finisare joaca un rol determinant: in cazul parchetului, este necesar sa folosesti un sistem de finisare dupa ce lemnul a fost lipit. Vei obtine astfel o suprafata mai curata si eleganta, cu un aspect estetic mai valors. In plus, finisarea va proteja parchetul de zgarieturi, datorita lacului care protejeaza materialul. Tot acesta va feri suprafata de factorii de umiditate care pot periclita integritatea parchetului.

De fiecare data cand se doreste lipirea lemnului, este obligatoriu sa utilizati un adeziv special conceput pentru lemn. La randul lui, acesta poate fi un adeziv pentru interior sau pentru exterior, astfel ca inainte de a alege adezivul pentru lemn trebuie sa stii in prealabil daca il vei folosi pentru a lipi lemnul in interior sau nu. Pentru parchetul din locuinta, finisajul cu lac special pe baza de apa nu trebuie sa lipseasca.

Cum sa te asiguri de un lemn durabil?

Exista mai multe obiecte piese de mobilier din lemn pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand vrei sa oferi protectie si o durata de viata indelungata lemnului: nu trebuie sa pierzi din vedere faptul ca panourile din lemn, gardul, ferestrele sau usile sunt la randul lor supuse sarcinilor mecanice si termice: sub influenta pliolor, zapezii, a razelor ultravialete, poti fii convins ca uzura va deveni vizibila in timp.

De aceea, impreuna cu adezivul pentru lemn, trebuie sa ai in vedere substante de finisare la fel de performante precum adezivul utilizat pentru lipirea lemnului: cu ajutorul acestora vei beneficiea pe de-a intregul de rezistenta necesara pentru a asigura lemnului aspectul frumos, dar si o rezistenta cat mai indelungata. Cand vei alege materialele de care te vei folosi, pastreaza in minte aceste doua criterii, caci acestea trebuie sa iti ghideze optiunea de achizitie.

Efectueaza lipirea lemnului rapid si usor cu produse specializate

Daca vrei sa gasesti numaidecat produsele de care ai nevoie pentru proiecte de lipire a lemnului, aici vei gasi solutia castigatoare: de la lipire la finisare, compania Klebrom iti vine in intampinare cu produse dedicate, menite sa protejeze si sa infrumuseteze orice suprafata din lemn.

 

Firma cu sediul in Brasov, Klebrom are o vechime considerabila in piata adezivilor din Romania, compania fiind infiintata in anul 1994. De atunci si pana in prezent, datorita vastei experiente acumulate si al prestigiului castigat, Klebrom pune la dispozitia clientilor sai o variate de produse premium pentru tratarea si infrumusetarea lemnului. Klebrom se mandreste sa fie unicul reprezentant din piata romaneasca al producatorului german Klebchemie GmbH. Descopera in oferta magazinului online Klebrom produsele pe care te vei baza pentru lucrari solide si durabile.

Intra in contact cu reprezentantii companiei si solicita informatiile aici de care ai nevoie pentru a selecta cele mai potrivite produse pentru proiectul tau.

Date contact:

BRASOV

Tel: 0268/ 411 367

Mobil: 0726/ 159 136

Fax: 0372/ 876 469

Emailoffice@klebrom.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: 14

Comentarii

Cauta

Categorii populare