Comunicate de Afaceri

Detalii tehnice despre plasa sudata zincata

Plasa sudata zincata poate fi inclusa in cadrul materialelor metalurgice. Fiind practic un liat, acest material este integrat in proiectele unde este necesara sporirea rezistentei. Pentru cei din domeniu, un mare avantaj al acestui material este faptul ca poate fi utilizat atat in constructiile noi, cat si in cele vechi pentru a le consolida.

plasa sudata zincata

Daca proiectul necesar cere ca plasa sudata zincata sa fie prinsa direct pe zidul ce necesita armare acest lucru este perfect posibil, dar mai exista optiunea ca plasa sa fie plasata la distanta fata de zid, ca mai apoi spatiul creat sa fie umplut cu un strat de beton.

Unde poate fi utilizata plasa sudata zincata?

Fiind un material versatil, plasa sudata zincata isi gaseste mai multe intrebuintari. Se pot aduce in discutie urmatoarele:

  • In cadrul proiectelor de constructie poate fi folosita la armare;
  • Este ideala in crearea custilor pentru animale si pasari;
  • Plasa sudata zincata este o alegere excelenta in ingradirea spatilor, terenurilor, delimitarilor de drum si a cailor ferate si a autostrazilor;
  • Deoarece poate ajuta la fixarea si armarea materialului termoizolator din cadrul constructiilor traseelor si conductelor de apa si canalizare, plasa sudata zincata este recomandata de specialisti in cadrul acestor proiecte;
  • De asemenea, mai este recomandat sa se foloseasca acest material de constructie in armarea sticlei folosite in industrie;
  • Nu in ultimul rand, se poate utiliza acest tip de plasa in constructia de cosuri in depozite, magazine si asa mai departe.

De ce este supusa plasa sudata zincata procesului de zincare?

Una dintre caracteristicile esentiale pe care le are plasa sudata zincata este tocmai acest proces de zincare la care este supusa aceasta in timpul procesului de fabricatie. Tocmai datorita caracteristicilor care reies in urma acestui proces, tipul acesta de plasa este atat de dorit de specialistii din domeniu.

Ce se intampla mai exact in urma acestui proces? Plasa sudata zincata are ca materie de baza otelul.

In urma procesului de zincare se formeaza un strat protector care ii confera acestui material protectie impotriva coroziunii. Mai mult de atat aceasta bariera protectoare ii confera si protectie electrochimica. In alcatuirea sa se mai gaseste si zinc. Iar cand reactioneaza cu aerul, se produce aparitia unei pelicule de suprafata care este insolubila in apa de ploaie.

In caz ca te gandesti sa achizitionezi si tu plasa sudata zincata pentru proiectul tau, poti apela intotdeauna cu incredere la Mesteru Manole

Site-ul acestuia mai cuprinde si alte produse intr-o gama variata pentru ca tu sa ai posibilitatea sa iti duci proiectul la bun sfarsit. Nu mai sta pe ganduri nicio secunda!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Cauta

Categorii populare