Comunicate de Afaceri

Divizia Bosch de Sisteme de Securitate din Romania lanseaza Bosch Designer Club

Lansarea oficiala a Bosch Designer Club, noul concept al diviziei de Sisteme de Securitate Bosch, a avut loc pe 4 mai si s-a bucurat de prezenta a 31 de proiectanti si arhitecti. Reprezentantii Diviziei de Sisteme de Securitate Bosch Romania au prezentat noua platforma de informare si au exemplificat unul dintre cele mai importante software-uri disponibile pentru membrii comunitatii, cel pentru proiectarea sistemului de detectie incendiu. Cei 31 de invitati la eveniment, proiectanti din domeniul de curenti slabi au devenit primii membri ai comunitatii Bosch Designer Club, primind acces la platforma de informare online.

“Am demarat acest program special in urma semnalelor primite din piata si din dorinta de a impartasi know-how-ul nostru in materie de tehnica de securitate tuturor specialistilor din domeniu. Proiectarea este o parte extrem de importanta pentru implementarea unui sistem de securitate de inalta calitate, iar in ceea ce priveste securitatea si siguranta oamenilor si a bunurilor, nu avem voie sa facem compromisuri. De aceea, Divizia Bosch de Sisteme de Securitate din Romania a vrut sa fie si mai aproape de proiectantii de sisteme de securitate, siguranta si comunicatii. Lansarea Bosch Designer Club a fost salutata de cei carora ne-am adresat si speram ca intr-un an sa avem peste 100 de membrii” a afirmat Bogdan Alexandru, Country Manager, Divizia Bosch de Sisteme de Securitate.

Cel mai important instrument de informare al Bosch Designer Club este pagina de internet www.boschdesignerclub.ro, prin intermediul careia membrii comunitatii pot primi informatii utile pentru realizarea sistemelor de securitate, siguranta si comunicatii. Accesul in comunitatea Bosch Designer Club se face prin completarea formularului de inregistrare. Membrii comunitatii au acces gratuit la scolarizari specializate cu tematica de proiectare, totodata pot descarca documentatie si software de proiectare, care le va usura munca si ii va ajuta sa proiecteze cu usurinta sisteme complexe, profesionale si fiabile. Membrii Bosch Designer Club beneficiaza de asistenta specialistilor Bosch pe toata durata procesului de proiectare.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Robert Bosch SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare