Comunicate de Afaceri

Drumul in siguranta aniverseaza doi ani de la lansare

Carta Europeana a Sigurantei Rutiere este o initiativa a Comisiei Europene creata in scopul reducerii numarului de accidente si, implicit, a victimelor cauzate de acestea. Peste 2300 de orase, institutii, asociatii profesionale/federatii, companii si organizatii non-guvernamentale din Europa au semnat acest document pana in prezent, contribuind astfel la salvarea a peste 40 000 de vieti.

Blogul poate fi accezat vizitand site-ul www.industriemica.ro, sectiunea Blog, sau direct, la adresa www.blog.industriemica.ro.

Studii internationale in domeniu au demonstrat de-a lungul timpului ca investitia in semnalizarea orizontala si verticala este o modalitate simpla si nu extrem de costisitoare de imbunatatire a sigurantei in trafic.

Pe parcursul celor doi ani de la lansare, blogul „Drumul in siguranta” a prezentat in articolele sale studii, statistici, dar si rapoarte privind siguranta rutiera. „Am adus in atentia cititorilor acestui blog, peste 60 de articole in acesti doi ani de zile. Audienta noastra a crescut in mod constant in tot acest timp. Ne-am dori o mai mare implicare din partea primariilor si speram ca mesajul nostru privind siguranta rutiera sa ajunga la cat mai multe dintre acestea,” a declarat cu aceasta ocazie directorul general al SC Industrie Mica Prahova SA, domnul Ioan Matres.

SC Industrie Mica Prahova SA activeaza in domeniul semnalizarii orizontale si verticale din anul 1990 si are clienti primarii si consilii locale si judetene din Romania.

###


Pentru informatii suplimentare:

Iulia-Mihaela Matres
Specialist relații publice
MCIPR, CIPR Accredited Practitioner

Telefon: 0244-543 515
Fax: 0244-543 606
E-mail: iulia.matres@industriemica.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: S.C. INDUSTRIE MICA PRAHOVA S.A.

Comentarii

Cauta

Categorii populare