Comunicate de Afaceri

Enermed Impex SRL ofera certificate energetice

Fiind de foarte mult timp pe piata, Enermed Impex SRL elibereaza intr-un timp de 4- 24 de ore un certificat energetic pentru ca sa va fie totul mult mai usor in momentul in care trebuie de urgenta sa beneficiati de ele. Chiar daca aveti nevoie urgenta de astfel de certificat energetic suntem siguri ca doriti sa beneficiati si de unul calitativ si ieftin si tocmai de aceea odata apeland la noi, va oferim cu exactitate de ceea ce aveti nevoie.

Intervalul de timp este unul foarte scurt, pentru ca un astfel de certificat energetic trebuie sa fie benefic si sa se faca in urma documentelor ce trebuie stranse, astfel incat si specialistul nostru sa aiba un timp in care sa vizioneze locuinta si sa dea verdictul in favoarea dumneavoastra. Certificatele pentru o performanta energetica la noi se ofera pentru judetele Bucuresti, Ilfov, dar precum si pentru Pitesti, Ploiesti, Brasov, Giugiu, Timisoara, Cluj, Tulcea dar si constanta, iar eficienta lor este una perfecta.


Care este diferenta dintre un audit energetic si un certificat energetic?

Din cate am observat, foarte multa lume incurca definitiile si calitatile unui certificat energetic cu un audit energetic, dar aceste lucruri sunt doua elemente total diferite, pentru ca pana la urma, echipa noastra are o experienta de peste 18 ani in astfel de domeniu energetic, iar atestarea a fost data de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice. Elaborarea unor astfel de certificate energetice au fost facute odata cu datarea intrarii in vigoare a rezultatelor de care ne putem folosi, astfel incat putandu-va oferi ceea ce aveti nevoie pentru propriul imobil.

Informatiile pe care trebuie sa le stiti despre un certificat energetic sunt reprezentate de documente eliberate in conditiile legilor date de catre specialistii care sunt atestati in astfel de cazuri.

Certificatul energetic si legile puse in vigoare.

Odata cu luna februarie a anului 2016 a intrat in vigoare Ordonanta nr 13/2016 a Guvernului Romaniei pentru modificarea si completarea Legii nr 372/2005 care priveste performanta energetica a cladirilor, astfel pevenind obligatia ca fiecare persoana sa beneficieze de un astfel de certificat energetic mai ales a locurilor vizibile, cum ar fi cladirile in mediul public, a cladirilor reprezentate de: spitale sau chiar de invatamant.

Oricum, indiferent ca este privata sau de stat, cladirea trebuie neaparat sa beneficieze de un astfel de certificat, pentru ca acest lucru este presupus de catre principala expertiza tehnica a structurii cladirii pe care o aveti, putand astfel sa intocmiti chiar si un audit intern asupra proiectarii si a executari lor.

Clasele reprezentate pentru astfel de certificate energetice.

Pentru a stii cu siguranta de preturile unui certificat energetic de obicei trebuie sa stiti in permanenta de catre clasele perfomantei energetice, pentru ca ele se fac in functie de aceste clase. Clasele pot fi de la A la G, care sunt reprezentate de catre cele mai bune puncte de energie pana la lipsa performantei energetice.

Pentru oferirea mult mai multor detalii si chiar despre preturile acestor certificate energetice, accesati cu incredere site-ul nostru www.certificat-rapid.ro.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Misha

Comentarii

Cauta

Categorii populare