Comunicate de Afaceri

Fa-ti iarna mai frumoasa cu soba de tip semineu Legno-Sole de la Romstal

Dupa cum deja stiti, despre incalzirea casei trebuie sa vorbiti cu noi! Daca ati citit articolul nostru despre seminee, va doriti unul, dar nu aveti spatiul necesar pentru a-l instala, trebuie sa luati in considerare o solutie foarte practica, soba de tip semineu Legno-Sole. Aceasta imbina excelent functionalitatea si designul oferindu-va atat caldura necesara in camera.

Fabricata in Serbia, soba de tip semineu Legno-Sole disponibila la Romstal se remarca prin aspectul slim si accesul usor la incarcarea cu combustibil. Ne referim aici la faptul ca focarul este unul de dimensiuni mari si foarte usor de accesat deoarece usa acestuia se deschide pana la 180 de grade. Soba Legno-Sole este capabila sa transmita caldura prin toata camera ajutandu-va sa obtineti rapid o temperatura confortabila. In ceea ce priveste evacurea gazelor arse, procesul se face prin partea superioara, lucru care ajuta la crearea de spatiu in incapere.

Pentru functionare se pot utiliza busteni cu lungimi mai mari de 40 de cm deoarece acestia se pot introduce in focar in diagonala. Soba tip semineu Legno-Sole din otel negru are doua regulatoare de debit ale aerului care ajuta la controlul vitezei si a puterii in focar.

Aceata soba este o alternativa excelenta pentru semineul traditional pe lemne. Ea constituie un punct de atractie pentru orice incapere atat din punct de vedere vizual cat si functional. Modelul deosebit de aspectuos te va ajuta sa te bucuri de caldura naturala obtinuta direct prin arderea lemnelor si va aduce o atmosfera feerica in locuinta. 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: ROMSTAL

Comentarii

Cauta

Categorii populare