Comunicate de Afaceri

Ferestre Internorm® - liderul pietei europene in domeniul ferestrelor

Cu gama noastră largă de produse și produse inovatoare, acoperim toate aspectele legate de ferestre Internorm® si uși. Sistemele noastre sunt puse în aplicare atât în cazul construcțiilor proprii și al extinderilor, cât și în cazul renovărilor și al proiectelor comerciale mari. Internorm este unul dintre brandurile de top din Europa, cu un număr record de premii naționale - atât pentru calitatea sa ridicată, cât și pentru soluțiile individuale care creează valoare adăugată pentru clienții noștri. 

Fiind liderul european, marca de ferestre premiată Internorm®, produsele Internorm® sunt dezvoltate cu gândul la dumneavoastră. Adoptați o abordare inovatoare a design-ului proiectului dumneavoastră cu o colecție de ferestre Internorm® moderne și contemporane. Ascultăm ceea ce își doresc clienții, nu vă vindem doar un produs, ci o soluție. Fie că este vorba de o extindere sau de o renovare, avem cunoștințele și experiența necesară la fiecare pas.

Internorm® a fost fondată în Austria în 1931 și a păstrat aceleași valori încă din prima zi. Furnizăm ferestre, uși și verande elegante și de înaltă calitate atât pentru proprietarii de case, cât și pentru constructori ți arhitecti. Concentrarea noastră pe design, materiale de calitate, îngrijire a clienților și servicii post-vânzare este ceea ce ne face să ne distingem de ceilalți. Reunim totul sub același acoperiș - proiectare, planificare, producție și instalare - pentru a consolida relațiile cu clienții.

Calitatea produselor noastre este rezultatul meșteșugului tradițional pentru care Austria a devenit renumită. Promisiunea brandului Internorm® este de a produce 100% Made in Austria. Nu numai că ne fabricăm produsele la (Traun, Sarleinsbach și Lannach) , dar și toate părțile procesului de producție sunt controlate de propria echipă.

Punctul forte al Internorm® constă în calitatea, fiabilitatea și funcționalitatea produselor sale. Fiind o afacere de familie, Internorm® știe totul despre valorile familiei: timp de trei generații, această companie s-a concentrat în principal pe o gamă de produse inovatoare și de înaltă calitate. 

Internorm® are o experiență de peste 90 de ani în domeniul producției de ferestre. Propriile noastre unități de producție din Austria Traun, Sarleinsbach și Lannach) produc produse inovatoare de înaltă calitate pentru clienți din întreaga lume, cu o orientare constantă către client și servicii.

Internorm® își creează produsele în Austria, o țară cu o tradiție îndelungată în producția de calitate. Internorm® este un pionier în multe domenii de producție, și oferă clienților cele mai bune calități, stil, funcționalitate și estetică. Internorm îmbină inteligența și culoarea pentru a crea produse surprinzătoare, care oferă aspectul unic pentru care Internorm® este renumit.

Reputația noastră de calitate a depășit de mult granițele țării noastre natale, Austria. Pentru a obține calitatea dorită și la fața locului, în întreaga Europă lucrăm cu peste 1.300 de parteneri atent selectați pentru distribuție și montaj. Pentru cerințele speciale ale unei arhitecturi și planificări bine concepute, consultanții în arhitectură cu experiență profesională sunt la dispoziția proiectanților și arhitecților în timpul planificării, execuției și monitorizării instalației. 

Responsabilitatea noastră este de a îndeplini dorințele individuale ale arhitecților, proiectanților și investitorilor pentru ferestre și uși moderne și eficiente din punct de vedere energetic, dar și de a aduce o contribuție valoroasă la scară largă la îmbunătățirea spațiului de locuit și la conștientizarea mediului. De aceea, oferim întotdeauna materiale ecologice în combinație cu un grad ridicat de funcționalitate. Reușim acest lucru datorită unui design adaptat în mod optim, unui proces de fabricație avansată.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Andrei

Comentarii

Cauta

Categorii populare