Comunicate de Afaceri

Finisari netede cu noul slefuitor PEX 300 AE Compact de la Bosch

Noul slefuitor cu excentric PEX 300 AE Compact este dotat cu motor de 270 W si permite preselectarea vitezei de lucru. Acest aspect este deosebit de util cand se lucreaza pe suprafete vopsite, deoarece folosind o treapta de viteza inferioara, se asigura faptul ca vopseaua nu se va incinge. Slefuirea, indiferent daca este vorba de mobila veche, praguri de usi, scari sau suprafete vopsite, poate fi realizata intr-un timp mai scurt si fara a bloca hartia abraziva.

Setul de livrare contine geanta de plastic compacta pentru depozitare si transport in conditii optime, hartie abraziva cu granulatia 80 si sistemul „Paper Assistant“, pentru un schimb rapid al foii de lucru si o mai buna priza a hartiei abrazive.

Despre Divizia de Scule Electrice Bosch

Divizia de Scule Electrice a Grupului Bosch este lider mondial pe piata sculelor electrice si a accesoriilor aferente. In 2010, divizia a generat vanzari de peste 3,5 miliarde de euro, din care 90% in afara Germaniei. Cu marci precum Bosch, Skil si Dremel, divizia se caracterizeaza prin concentrare pe clienti si progres tehnologic. Principalii factori de succes sunt puterea si ritmul inovatiilor. In fiecare an, Bosch Power Tools lanseaza peste 100 de produse noi pe piata. In 2010, 40% din vanzari au fost generate de produse aflate pe piata de mai putin de doi ani. Toate cele cinci segmente de business ale Bosch Power Tools – scule electrice portabile, scule stationare, accesorii, aparate de masura si scule electrice de gradina – au avut o performanta peste cea a pietei.

Grupul Bosch este principalul furnizor global de tehnologie si servicii. Potrivit cifrelor preliminare, aproximativ 283.500 de asociati au generat vanzari de 47,3 miliarde de euro in domeniul tehnologiei auto si industriale, bunurilor de larg consum si tehnologiei constructiilor in anul fiscal 2010. Grupul Bosch include Robert Bosch GmbH si cele peste 300 de filiale si companii regionale din peste 60 de tari. Daca sunt inclusi si partenerii de vanzari si servicii, Grupul Bosch este reprezentat in aproape 150 de tari. Aceasta retea globala de dezvoltare, productie si vanzari reprezinta fundamentele cresterii viitoare. Bosch a alocat in jur de patru miliarde de euro pentru cercetare si dezvoltare in 2010 si a depus cereri pentru peste 3.800 de brevete in intreaga lume. Prin toate produsele si serviciile sale, Bosch imbunatateste calitatea vietii, furnizand solutii care sunt atat inovatoare, cat si benefice.

Mai multe informatii sunt disponibile la adresele www.bosch.com.ro si www.125.bosch.com.

Contact pentru jurnalisti: Eleni Sefel, telefon: (021) 4057529

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Robert Bosch SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare