Comunicate de Afaceri

GEALAN dezvaluie o lume a ferestrelor digitale la targul FENSTERBAU FRONTALE 2018

„Inovatie cu sistem” este motto-ul care defineste prezenta GEALAN la cel mai mare targ de constructii, FENSTERBAU FRONTALE, desfasurat la Nürnberg in perioada 21-24 martie 2018. Avand ca teme principale tehnologia suprafetelor, digitalizarea si automatizarea, GEALAN, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de profile din PVC pentru ferestre şi uşi, isi intampina vizitatorii cu o abordare futurista a celor mai performante solutii, dezvaluind noi oportunitati in materie de proiectare.

„In ultimele luni, specialistii GEALAN au dezvoltat o serie de produse interesante si inovatoare, reusind sa fie cu un pas inainte in acest mediu extrem de competitiv. Ii invitam pe toti cei interesati de noile noastre produse, de aditiile de sistem sau de automatizarea si digitalizarea cladirilor la standul nr.5/103 din hala 5, pentru a patrunde in lumea fascinanta a inovatiilor GEALAN”, a declarat Ivica Maurovic, Managing Director Gealan Fenster-Systeme GmbH.

Pe tot parcursul expozitiei, echipa GEALAN este pregatita sa ofere vizitatorilor informatii despre programele Smart Home si BIM (Building Information Modeling), precum si despre posibilitatile noilor canale de vanzari, care au fost deblocate prin imbinarea realitatii cu lumea virtuala. In acest sens, prezentarile care folosesc realitatea augumentata ii vor ajuta pe vizitatori sa descopere viitorul acestui domeniu.

In cadrul Fensterbau Frontale 2018, GEALAN prezinta solutii adaptate pietelor internationale, incluzand noul sistem S9000 NL, o platforma ideala pentru piata de ferestre din Olanda, precum si solutii specifice pietelor din Italia si Franta. De asemenea, vizitatorii vor putea descoperi GEALAN-LUMAXX, o solutie care se remarca prin geometria optimizata a ramelor si latimea profilelor comprimata la minimum, sporind, astfel, gradul de luminiozitate, fara a fi necesara renuntarea la confortul utilizarii sau la siguranta.

Un alt punct de atractie de la standul GEALAN il reprezinta noul produs S9000 PLUS, o extensie a platformei de sistem, prevazut cu o cupola fixa de etansare pe garnitura mediana. Pe langa aceste noutati, nu lipsesc de la targ nici solutiile de top din portofoliul GEALAN, precum sistemul complet din sticla, GEALAN-KUBUS sau inovatoarea tehnologie a suprafetelor colorate, Acrylcolor. 

Asadar, vizitatorii targului FENSTERBAU FRONTALE 2018 sunt asteptati la standul nr.5/103 din hala 5 pentru a se convinge de multitudinea de inovatii si de produsele performante dezvoltate de GEALAN. Cei care vor sa descopere lumea ferestrelor digitale pot vizita si virtual standul companiei, prin descarcarea aplicatiei GEALAN, disponibila gratuit pe iOS si Android. Un scurt tur al standului GEALAN poate fi urmarit si aici: https://goo.gl/FMqwDF.

Toate noutatile prezentate de GEALAN in cadrul expozitiei vor fi disponibile si in Romania, prin intermediul partenerilor autorizati. In plus, in perioada 1 – 30 aprilie 2018, acestia ofera conditii speciale pentru achizitionarea noilor sisteme.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: TailorAd

Comentarii

Cauta

Categorii populare