Comunicate de Afaceri

GEALAN Romania anunta schimbari la nivelul conducerii: Sorin Dumitrescu este noul Managing Director al companiei

GEALAN Fenstersysteme GmbH Germania, unul dintre cei mai mari producatori de sisteme de ferestre din PVC, anunta schimbari la nivelul conducerii subsidiarei din Romania, incepand cu data de 12.04.2018. Aurel VLAICU paraseste compania, succesorul sau fiind Sorin DUMITRESCU, noul Managing Director GEALAN Romania, responsabil cu pozitionarea si dezvoltarea companiei.

In plus, GEALAN Romania si-a intarit considerabil echipa de vanzari pentru a putea oferi un suport cat mai bun clientilor aflati intr-un cadru concurential in schimbari constante.

Din 2014, GEALAN face parte din grupul VEKA, liderul pe plan global in domeniul pietei de sisteme de ferestre din PVC, cu o cifra de afaceri de 1 miliard EUR.

 Despre GEALAN ROMANIA

Gealan Romania, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de profile din PVC, este compania care produce, de peste 20 de ani, profile din PVC pentru uşi şi ferestre, folosind tehnologii germane conform celor mai stricte directive de calitate. In prezent, compania are aproape 100 de angajati si colaboreaza cu peste 225 de firme partenere din intreaga tara.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: TailorAd

Comentarii

Cauta

Categorii populare