Comunicate de Afaceri

GEZE România raportează afaceri în creștere, de 4,4 milioane euro în anul financiar 2018-2019

”Reușitele de business din prezent se datorează creșterii segmentelor de office și comercial, dar și a consolidării parteneriatelor cu cei mai importanți dezvoltatori din țară, a profesionalismului cu care am tratat toate proiectele, indiferent de gradul de complexitate. Aceste aspecte ne întăresc poziția de leadership și trasează abordările viitoare, bazate pe consultanță constantă pentru a atinge performanțe pe termen lung pentru toate părțile implicate în procesul de construcție și, ulterior, de exploatare a clădirilor”, a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE România.

Pentru anul financiar iulie 2019 - iulie 2020, compania are în plan consolidarea business-ului, asigurând astfel sustenabilitatea creșterilor atinse, extinderea depozitului pentru a putea acomoda nivelul operațional în creștere, precum și lărgirea echipei prin atragerea de noi membri.

”În continuare ne confruntăm cu dificultăți și provocări venite din zona legislativă, care acutizează criza forței de muncă calificate, lipsa predictibilității economice pe termen mediu, dar și controlul sporadic și învechit al autorităților care permit apariția pe piață a uor produse și soluții neconforme, parțial reglementate și comercializate la prețuri sub nivelul sistemelor corespunzătoare”, completează Vlad Stanislav.

 Pentru anul financiar care tocmai a început, GEZE România va continua promovarea ușilor rotative de mari dimensiuni, iar în ceea ce privește gama ușilor glisante automate, va introduce un nou model GEZE ECdrive T2, succesorul celui mai bine vândut sistem din piață. Acest nou produs va avea îmbunătățiri tehnice semnificative și va oferi posibilitatea combinării cu noile profile cu izolare termică Gcprofile Therm, destinate ușilor glisante.

În ceea ce privește evoluția pieței construcțiilor din România, prima jumatate a anului 2019 a arătat o evoluție stabilă, tendință care, conform semnalelor primite din partea clienților și a partenerilor, va continua până la sfârșitul anului calendaristic în curs. În această perioadă, proiectele anunțate și cele aflate în curs de desfășurare vor asigura o evoluție pozitivă, păstrându-se însă presiunea asupra nivelului de preț care limitează considerabil complexitatea și calitatea soluțiilor și a produselor implementate.

Printre proiectele de referință finalizate în decursul anului financiar încheiat, în care GEZE România a livrat atât produsele necesare, oferind în același timp și consultanță, se numără: Iulius Town Timișoara, Shopping City Timisoara, Satu Mare și Sibiu dezvoltate de NEPI Rockcastle, Globalworth Campus și Renault, The Mark, Business Garden Bucharest, The Bridge 1 și 2.

Printre proiectele în curs de desfășurare amintim: Hilton Garden Inn Otopeni, The Bridge 3, Globalworth Campus 3, Blue Rose, Marriott Dimitrie Pompei.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MD Communication

Comentarii

Cauta

Categorii populare