Comunicate de Afaceri

Guardian Glass inaugurează o nouă linie de producție de sticlă laminată în fabrica din Orosháza, Ungaria

Guardian Glass a investit în noua linie de producție de sticlă laminată pentru a susține creșterea cererii de sticlă laminată din Europa. Linia de ultimă generație produce atât sticlă laminată standard, cât și peliculizată, precum și produse speciale precum sticla laminată cu folie acustică, cu grosimi mari, acoperită și colorată. 

Creșterea cererii de sticlă laminată este impulsionată de trei tendințe pe termen lung:

  • reglementările la nivel național în Europa impun utilizarea sticlei în condiții de siguranță într-un număr din ce în ce mai mare de ferestre și aplicații interioare, cazuri în care sticla laminată reprezintă soluția cea mai eficientă
  • dorința de a avea cât mai multă lumină naturală în clădiri impulsionează tendința către ferestre mai mari, mai eficiente din punct de vedere energetic, fapt care necesită utilizarea sticlei laminate pentru o rezistență mecanică și o securitate mai ridicată
  • creșterea generală a cererii de reducere a zgomotului în cazul clădirilor rezidențiale și comerciale a intensificat utilizarea sticlei laminate acustice. 

"La Guardian, credem că rolul afacerilor este acela de a contribui la îmbunătățirea vieții oamenilor. Sticla este esențială pentru atâtea nevoi umane. Dorința pentru un spațiu de locuit confortabil, cu lumină naturală, nu va fi diferită în următorii 50 de ani și nevoia de a proteja sau de a conserva ceva ce vom putea vedea în continuare, de asemenea, nu se va schimba.

Acest lucru, împreună cu transformarea a tot mai multor ferestre rezidențiale de la sticlă dublă la cea triplă, va duce la o creștere a cererii de sticlă din Europa în următorii ani ", a declarat Guus Boekhoudt, Vicepreședinte Guardian Glass și Managing Director Guardian Europe s.à rl în timpul ceremoniei. El adaugă: "Suntem bine poziționați pentru a atrage această creștere datorită prezenței noastre puternice de la nivel european, amplitudinii portofoliului și abordării noastre de business pentru a aduce valoare clienților".

Noua linie complet automatizată produce deja 150 de camioane de sticlă laminată pe lună, în primul rând pentru clienții din Ungaria, România și țările balcanice.

Noua linie reprezintă, de asemenea, o continuare firească a unei schimbări inițiate de către Guardian Glass în anul 2016, care a prevăzut o trecere de la producția standard de sticlă clară float la alternativa cu cea mai mare transmisie luminoasă de la Guardian, Guardian ExtraClear®, pentru a veni în întâmpinarea nevoii în creștere de mai multă lumină naturală în clădiri.

Pe lângă fabrica din Orosháza, Guardian Glass deține fabrici și în Częstochowa, Polonia; Thalheim, Germania; Ryazan și Rostov, Rusia, din cele 10 fabrici de sticlă float europene.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MD Communication

Comentarii

Cauta

Categorii populare