Comunicate de Afaceri

Hidroizolatii pentru casa noastra

Trebuie sa ne protejam locuinta asa cum ne protejam pe noi si persoanele pe care le iubim. Cu hidroizolatii, investim in durabilitatea cladirii si in sanatatea noastra.

<b>Hidroizolatii cu poliuree</b>

Una dintre metodele moderne de hidroizolare este aceea cu poliuree. Poliureea are proprietati foarte bune printre care se enumera si rezistenta la grindina, la diverse lovituri si rezistenta la traficul intens.
Hidroizolatii cu poliuree realizate de catre Europlastic pot fi de trei feluri datorita faptului ca poliureea este disponibila in trei variante diferite. Prima este poliureea pur aromatica si se poate aplica pe diverse suprafete intinse precum platforme petroliere, poduri si diverse cladiri. Poliuree hibrida se foloseste pentru suprafete metalice, iar hidroizolatii cu poliuree alifatica se executa acolo unde este nevoie de rezistenta ridicata la lumina, printre altele.
Asa cum am vazut, putem apela la hidroizolatii cu poliuree de la locuinte pana la poduri si alte diverse locuri si cladiri intinse, pentru a feri de surplusul nedorit de apa si de dezastrele produse de aceasta.

<b>Membrane acrilice lichide pentru hidroizolatii moderne</b>

O alta metoda moderna pentru hidroizolatii http://www.europlastic.ro/hidroizolatii/ este aceea cu membrane acrilice lichide. Acest fel de hidroizolatii ce au la baza membrane acrilice lichide monocomponente au polimeri acrilici fiind astfel ideale atat pentru acoperisuri cat si subsoluri si terase. Acestea reflecta pana la 95% dintre radiatiile soalare. Aceasta hidroizolatie are o mare flexibilitate si ofera un aspect foarte placut datorita faptului ca este lucios.
Aceste feluri de hidroizolatii sunt compatibile atat cu suprafetele din metal cat si cu cele metalice sau din table si chiar din beton.

<b>Alte tipuri de hidroizolatii</b>

Putem apela la hidroizolatii de mai multe feluri, depinde de ceea ce avem nevoie, de banii disponibili, de suprafata ce dorim sa o izolam, de felul suprafetei si tot asa. Nu trebuie sa uitam ca ar trebui sa tinem cont si de avantajele si dezavantajele fiecarui tip de hidroizolatii si ca trebuie sa tinem cont, de asemenea, si de celelalte pericole ce ne ameninta cladirea.

Despre hidroizolatii cu membrane acrilice lichide si hidroizolatii cu poliuree am vorbit deja, insa mai exista si hidroizolatii cu membrane bituminoase cu armatura din sticla si cu armatura din polistiren ce au o flexibilitate la temperatura de pana la -25 de grade.
Pentru terase verzi, exista hidroizolatii de cauciuc EPDM. Acest fel de izolatie este ideal pentru acoperisuri verzi, fiind rezistenta si la penetrarea radacinilor. Un alt tip de hidroizalatie este acela cu membrane PVC, avand o mare rezistenta la rupere, la foc, la substante chimice si este adesea folosit la statiile de epurare.

Indiferent de ce fel de hirdroizolatie alegem http://www.europlastic.ro/ , important este sa apelam la profesionsti asftel incat lucrarea sa fie executata cum trebuie.

Hidroizolatii cu membrane acrilice lichide sau cu poliuree pentru a ne feri locuinta de surplusul de apa nedorit.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Misha

Comentarii

Cauta

Categorii populare