Comunicate de Afaceri

Iata cum sa alegi seminee ideale pentru orice tip de locuinta

O scurta cercetare online va va arata ca oferta de seminee moderne este una foarte generoasa, ceea ce va face o alegere destul de dificila.

Vestea buna este ca puteti folosi internetul doar ca sursa de inspiratie, iar apoi sa optati pentru colaborarea cu o firma care sa va proiecteze semineul perfect adaptat dorintelor dumneavoastra si specificatiilor casei in care locuiti.

Cum sa alegeti semineul perfect?

Cel mai important criteriu in alegerea unui semineu il reprezinta tipul de combustibil utilizat pentru functionarea acestuia deoarece el determina eficienta calorica. Asadar, iata care sunt tipurile de seminee in functie de combustibilul utilizat:

  • Seminee pe lemne: este modelul traditional de semineu. Are avantajul de a necesita costuri reduse, insa mentenanta este dificila din cauza cenusei si a fumului, iar posibilitatea instalarii nu exista decat la case deoarece necesita cos de fum. Totusi, este singurul care creeaza in mod autentic atmosfera aceea placuta si calda asociata cu un semineu de noi toti.

  • Seminee pe gaz: reprezinta o alternativa mai curata de incalzire a locuintei, fiind potrivit si pentru apartamente. Nu necesita instalarea unui cos de fum, deci intretinerea este facila. Se activeaza prin intermediul unei telecomenzi, iar bustenii sunt imitati prin elemente de ceramica. Comoditatea pe care o ofera le fac populare.

  • Seminee electrice: aceste modele nu numai ca pot fi instalate in apartamente indiferent de spatiul disponibil, dar sunt potrivite pentru orice incapere a casei chiar si baia sau bucataria. Nu genereaza niciun fel de gaze toxice, ceea ce le face o alegere potrivita.

  • Seminee pe peleti: ofera ardere curata si eficienta energetica. Utilizarea acestui tip de semineu este usoara, fiind preferata datorita capacitatii mari de incalzire si a lipsei gazelor nocive.

  • Seminee bioetanol: sunt seminee eco care functioneaza cu biotenol in stare lichida sau sub forma de gel. Sunt sigure pentru intreaga familie si pentru mediul inconjurator, nu emana miros sau fum, bioetanolul este usor de gasit, iar gelul de bioetanol se poate gasi intr-o formula speciala care imita trosnetul lemnelor pe foc. Sunt varianta ideala pentru a imita semineul autentic, eliminand totodata dezavantajele acestuia.

Alt criteriu important in alegerea unui semineu potrivit il reprezinta tipul de montaj dorit care se determina luand in considerare locul de amplasare si designul camerei. Astfel, putem distinge:

  • Seminee incastrate: aceste seminee sunt inspirate din modelele traditionale si sunt construite ca parte dintr-un perete. Ofera un design integrat si armonios.

  • Seminee independente: acestea nu sunt conectate la un cos de fum si pot fi amplasate oriunde in casa.

  • Seminee suspendate: se monteaza pe un perete. Semineele de acest tip sunt moderne, de obicei pe gaz si au avantajul de a ocupa putin spatiu.

  • Seminee de masa: sunt mai mult un element decorativ, fiind de mici dimensiuni cu o putere mica de incalzire.

  • Seminee exterioare: sunt seminee care se amplaseaza in exterior, in gradina. Dimensiunile disponibile sunt diverse, totul depinde de scopul lor care poate fi decorativ sau de incalzire. Arata superb langa o piscina sau langa niste mese si scaune de gradina.

Inainte de decide ce tip de semineu doriti, analizati scopul pe care acesta il va avea, timpul petrecut acasa, spatiul disponibil, membrii familiei, dar si designul casei. seminee-expert.ro ofera consultanta de specialitate pentru o identificare mai usoara a nevoilor dvs in materie de sisteme de incalzire.

Descopera oferta seminee-expert.ro

Firma Seminee Expert se remarca prin devotament, implicare, perfectionare continua, atentie la detalii, experienta si creativitate. Exigentele arhitecturale si functionale sunt mereu indeplinite de echipa de experti in seminee premium, astfel ca orice client va fi convins ca a luat decizia potrivita pentru el.

Tehnologia inovativa si designul modern sunt rezultatul a 10 de ani de implicare in oferirea celor mai bune solutii alternative de incalzire a locuintei.

Alege Seminee Expert pentru a te bucura de un semineu ideal pe termen lung!

Date contact

Social Media
Vezi toate articolele autorului: 14

Comentarii

Cauta

Categorii populare