Comunicate de Afaceri

Inchiriere popi metalici - contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

De asemenea, acesti popi metalici pot fi utilizati cu succes in locul schelelor din lemn. Ba mai mult, sarcinile de lucru pot fi mult mai grele in cazul folosirii acestora avand in vedere ca sunt confectionati din metal dur si rezistente.

Popii metalici pe care ii producem si ii comercializam, respectiv inchiriem sunt de o foarte buna calitate astfel ca va veti putea face foarte bine treaba cu ajutorul lor.

Inchiriere popi metalici - pentru ce tipuri de produse optezi?

In functie de necesitatile fiecarui client in parte, suntem capabili sa realizam popi metalici personalizati. Acestia pot fi confectionati in varianta reglabila sau extensibila. De asemenea, puteti alege popi metalici zincati sau vopsiti astfel incat rezistenta lor la coroziune sa fie mult mai ridicata.Ca si dimensiuni, popii metalici pot avea o deschidere minima de 200 cm si o deschidere maxima de 360 cm.

Popii metalici extensibili se pot utiliza impreuna cu furcile metalice (pentru o mai buna siguranta a grinzilor) sau cu trepiezii metalici (pentru cresterea stabilitatii popilor metalici). Va vom recomanda accesoriile de care aveti nevoie astfel incat lucrarile pe care le desfasurati sa se finalizeze rapid, cu obtinerea celor mai bune rezultate.

Popii metalici sunt echipamente usor de utilizat, de manevrat si de montat datorita greutatii reduse. Puteti opta pentru servicii inchiriere popi metalici, de cate ori intentionati sa executati centuri, grinzi, placi etc., indiferent ca se contruieste o casa sau un bloc.

Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe informatii privind aceste servicii, dar nu numai.

Pentru servicii inchiriere popi metalici, alege Schele Metal!

Suntem un partener de incredere, serios si competent, indiferent ca solicitati serviciile de inchiriere popi metalici sau alte servicii disponibile in oferta noastra. Avand in vedere experienta vasta acumulata in domeniu, devotamentul si implicarea de care dam dovada in fiecare parteneriat, puteti avea garantia ca satisfactia voastra va fi maxima din toate punctele de vedere: calitatea serviciilor, calitatea produselor, solutionarea solicitarilor, calcularea costurilor, termenii si conditiile contractuale etc.

ScheleMetal.ro va asteapta solicitarile pentru inchiriere popi metalici, la un raport avantajos calitate-pret!

Suntem bucurosi sa va oferim spre inchiriere, popi metalici fabricati in conformitate cu standardele europene, iar daca ne veti alege ca si furnizor pentru aceste servicii va garantam ca nu veti regreta. In plus, reprezentantii nostri va stau oricand la dispozitie cu informatii si recomandari pertinente, in functie de solicitari, astfel incat sa puteti beneficia de toate avantajele acestor produse. Va asteptam cat mai curand pentru a va bucura de un parteneriat fructuos, ce va va indeplini cele mai exigente asteptari.

Clientii nostri de pana acum s-au convins de capabilitatea echipei de a duce la indeplinire cerintele lor, oferind calitate inainte de toate, dar si preturi avantajoase, de aceea au revenit de fiecare data cand au avut nevoie de servicii sau produse care se regasesc in oferta companiei noastre.

Acum este randul vostru sa va bucurati de avantajele multiple ale serviciilor pe care le furnizam!

----------------------

CONTACT:

TELEFON:  0724375411  |  0726260029

EMAIL: office@schele-metal.ro  

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: SC CREATIVE WEB SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare