Comunicate de Afaceri

Industrie Mica Prahova incheie prima etapa a contractului privind aplicarea marcajelor rutiere in judetul Iasi

Astfel, au fost realizate lucrari pe urmatoarele drumuri: DJ 244 F, DJ 246, DJ247, DJ 248 C, DJ 248, DJ248A, DJ 249C, DJ280C, DJ280D, DJ280E, DJ282B, DJ282E, DJ282G, DJ282H. Contractul a vizat trasarea de marcaje rutiere longitudinale, simple sau duble, cu intreruperi sau continue, dar si marcaje rutiere transversale si diverse executate mecanic cu vopsea pe suprafete carosabile.

Lucrarile ce fac obiectul contractului constau în aplicarea a 185 km de marcaje longitudinale si a 1000 mp de marcaje transversale pe drumurile din judetul Iasi. Marcajele au fost realizate cu vopsea albă si vopsea cu microbile reflectorizante.

„Estimam incheierea lucrărilor la finele acestei luni, dacă vremea ne va permite, a declarat directorul general al Industrie Mica Prahova, domnul Ioan Matres. Cele doua etape ale contractului totalizeaza 60 zile calendaristice, insa termenul nostru de predare este anticipat –cel putin trei saptamani inainte de perioada limita. In functie de solicitarile beneficiarului, lucrarile ar putea continua pana la jumatatea lunii urmatoare,” a adăugat directorul general.

Industrie Mica Prahova S.A. activeaza în domeniul semnalizarii orizontale si verticale din anul 1990. Aceasta si-a confirmat preocuparea constanta pentru imbunatatirea sigurantei rutiere in Romania prin semnarea in anul 2013 a Cartei Europene a Sigurantei Rutiere si crearea primului blog de companie in domeniul sigurantei rutiere din Romania, Drumul in siguranta.           

 ###

Social Media
Vezi toate articolele autorului: S.C. INDUSTRIE MICA PRAHOVA S.A.

Comentarii

Cauta

Categorii populare