Comunicate de Afaceri

Industrie Mica Prahova SA aniverseaza 25 de ani de activitate

In cei 25 de ani de activitate Industrie Mica Prahova SA a efectuat lucrari de calitate in domeniul marcajelor rutiere, al indicatoarelor rutiere, dar si al instalarii parapetelor orizontale si a altor elemente de siguranta rutiera.

Cu prilejul acestei aniversari, Industrie Mica Prahova SA a lansat un film de prezentare a societatii, pentru a familiariza pe cei interesati cu activitatea, produsele si serviciile oferite. Filmul a fost adus in atentia publicului pentru prima oara in cadrul evenimentului denumit „Prahova – poarta deschisa investitiilor” si organizat de Camera de Comert si Industrie Prahova la mijlocul acestui an. Ca parte a prezentarii realizate, societatea a mentionat rolul covarsitor al marcajelor si al indicatoarelor rutiere in mentinerea unei bune sigurante pe sosele, reiterand angajamentul asumat prin semnarea Cartei Europene a Sigurantei Rutiere in urma cu trei ani si prin care a ales sa contribuie la salvarea a peste 40 000 de vieti omenesti.

La acest moment special din activitatea societatii, directorul general al acesteia, domnul Ioan Matres a declarat: „Este o aniversare care ne onoreaza, deoarece un numar mic de societati cu capital romanesc din judetul Prahova, dar si la nivel national au atins o varsta asemanatoare. Am creat acest film de prezentare atat pentru a sarbatori cei 25 de ani de activitate, dar si pentru a atrage inca o data atentia asupra importantei covarsitoare a marcajelor si a indicatoarelor rutiere in siguranta drumurilor.”

„Marcajele rutiere nu sunt necesare doar pentru cosmetizarea localitatilor la inceputul primaverii. Cu acest motto am initiat blogul Drumul in siguranta, primul blog de companie din Romania axat exclusiv pe tematica sigurantei rutiere. Acest blog a fost creat in urma cu aproape trei ani, ca parte a angajamentului asumat de Industrie Mica Prahova SA in calitate de semnatar al Cartei Europene a Sigurantei Rutiere,” a adaugat directorul societatii prahovene.

Carta Europeana a Sigurantei Rutiere este o initiativa a Comisiei Europene creata in scopul reducerii numarului de evenimente nedorite. Peste 2300 de municipii, asociatii profesionale/federatii, companii si asociatii non-guvernamentale din Europa au semnat acest document pana in prezent.


###


Pentru informatii suplimentare:

Iulia-Mihaela Matres
Specialist relatii publice

Telefon: 0244-543 515,
0244-524 661
Fax: 0244-543 606
E-mail: iulia.matres@industriemica.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: S.C. INDUSTRIE MICA PRAHOVA S.A.

Comentarii

Cauta

Categorii populare