Comunicate de Afaceri

Industrie Mică Prahova SA încheie lucrările de semnalizare prin marcaje rutiere în municipiul Alba Iulia

„Am folosit materiale în conformitate cu cerințele în vigoare, aplicând marcaje rutiere longitudinale și transversale în municipiul Alba Iulia, a declarat directorul general al Industrie Mică Prahova SA, domnul Matreș Ioan. E necesar să avem în vedere o calitate foarte bună a lucrărilor prestate, începând cu achiziția materiilor prime. Siguranța rutieră se bazează și pe marcaje rutiere de bună calitate,” a concluzionat acesta.

Industrie Mică Prahova SA a aplicat marcaje longitudinale echivalent linie continuă, marcaje diverse reprezentând săgeți înainte și dreapta sau înainte și stânga, săgeți la stânga sau la dreapta, linii stații BUS și inscripționat BUS pe carosabil, dar și marcaje transversale și linii STOP, hașuri și alte marcaje constând în piste de biciclete, stații taxi și treceri de pietoni.

Industrie Mică Prahova S.A. a fost înfiinţată în anul 1990 şi produce toate tipurile de indicatoare rutiere pentru dirijarea circulaţiei, executând totodată activităţi de marcaje rutiere. Odată cu semnarea în anul 2013 a Cartei Europene a Siguranței Rutiere, societatea a ales să se implice în mod activ în promovarea siguranței rutiere și a importanței marcajelor și indicatoarelor rutiere.

###

Pentru informaţii suplimentare:
Iulia-Mihaela Matreş
Specialist relaţii publice
Telefon: 0244-543 515,
0244-524 661
Fax: 0244-543 606
E-mail: iulia.matres@industriemica.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: S.C. INDUSTRIE MICA PRAHOVA S.A.

Comentarii

Cauta

Categorii populare