Comunicate de Afaceri

Instaleaza-ti un semineu lemne doar cu profesionisti

Semineele si focarele cu lemne sunt recomandarea nr. 1 SEMINEE EXPERT, asta si pentru ca instaleaza doar seminee performante, rezistente si sigure.

Un stil de viata eco

NORDPEIS este un producator norvegian de seminee pe lemne si focare care inoveaza din 1984 si a devenit lider pe piata din Europa. Stilul de viata norvegian este replicat din ce in ce mai des, atat ca filosofie de viata, cat si in elemenele de design. Preocuparea pentru protectia mediului este una principala pentru multi producatori, de aceea aproape toate semineele si focarele pe care echipa le instaleaza functioneaza cu ardere curata si dubla combustie . Ceea ce inseamna o utilizare aproape completa a combustibilului, prin arderea lemnului si apoi arderea gazelor rezultate, se asigura dublu randament, reziduuri minime si impactul asupra mediului se reduce astfel la lemnul folosit.

Adaptarea la spatiu

Desi semineele cu lemne reprezinta un ideal, nici cele cu gaz nu sunt mai prejos. KALFIRE aduce in prim plan seminee se ultima generatie, cu un aspect contemporan si cu o eficienta testata. Seminee de perete, conice, cu doua sau trei fete, in colt, toate sunt variante mai flexibile si mai usor de intretinut ale semineului cu lemne. Pentru ca intensitatea flacarii poate fi usor controlata, consumul de gaz este influentat de necesarul termic dorit si de uzanta.

Variante de seminee potrivite pentru orice spatiu si fara costuri de intretinere prea mari sunt cele electrice si cu bio-etanol. Folosite doar ambiental sunt o vairanta excelenta pentru crearea unui spatiu de relaxare special.

Ai nevoie de oameni cu expertiza

Alegerea unui semineu nu este doar o alegere ce tine de estetica, dupa consultarea cu un specialist, acesta va stabili necesarul termic si tipul de semineu potrivit si va va oferi optiuni. In functie de recomandari puteti opta pentru personalizari sau pentru instalare imediata. Echipa din Atelierul de creatie va proiecta fiecare detaliu pentru a se asigura o instalare corespunzatoare.

In cazul in care optati pentru varianta de semineu sau focar cu lemne, atunci trebuie sa construiti si un cos de fum. Tot specialistii va pot recomanda materialele potrivite pentru a suporta temperaturile gazelor evacuate si pentru a intretine o buna ventilatie pentru intregul sistem. Furnizorii de cosuri de fum si materiale din samota sau din inox cu care colaboreaza sunt TONA, EONTOP METALOTERM, SKAMOL.

Pentru un semineu cu lemne cosul de fum reprezinta aproape jumatate din intregul sistem si pentru siguranta dumneavoastra reprezinta mult mai mult, indiferent ca utilizati semineu in interior sau la exterior. De aceea este recomandat sa se realizeze si sa se curete doar de persoane autorizate.

SEMINEE EXPERT vine cu toata pasiunea si expertiza de care mai aveti nevoie pentru a realiza un mediu cald si placut in care sa va petreceti un timp de calitate. Daca sunteti in cautarea unui semineu lemne, sau pentru orice alt sistem alternativ de incalzire sau amenajare al spatiului, puteti vizita site-ul de prezentare sau ii puteti contacta. De asemenea sunteti asteptati in showroom si la expozitiile de profil.

Date de contact:

Online: www.seminee-expert.ro

Telefon: 0721 280 587 / 0784 292 820 / 0744 207 437

E-mail: office@seminee-expert.ro

Showroom: Strada Toamnei, Nr 27, Sector 2, Bucuresti (Tel: 0 21 659 65 19)

Social Media
Vezi toate articolele autorului: 14

Comentarii

Cauta

Categorii populare