Comunicate de Afaceri

Integreaza caramida in design-ul casei tale intr-un mod diferit

Dupa cum poate cunoasteti, caramida este cel mai utilizat material folosit in constructii inca din cele mai vechi timpuri. Dezvoltarea continua a procesului de productie al acesteia a facut ca utilizarea in domeniul constructiilor sa fie din ce in ce mai des intalnita.

Informatii generale despre caramida

caramida

Caramida reprezintaun material de constructii utilizat pentru realizarea structurilor de rezistenta (zidarii), pentru realizarea unor frumoase elemente design atat in intior, cat si in exterior, pentru pavaj, dar si pentru ziduri interioare generale. In plus, acest material este utilizat si in constructii de arta contemporana. Specialistii prefera caramida si datorita raportului calitate-pret, iar amatorii o indragesc.

Caramida se obtine amestecarea a trei „ingrediente”: apa, argila si nisip

Principalele avantaje pentru utilizare

In cazul in care proiectul va fi realizat intr-o zona cu temperaturi reduse, acest material reprezinta cea mai buna alegere, deoarece aceasta va face ca frigul sa nu fie resimtit la fel de puternic. Pe langa capacitatea de termoizolare, caramida este un material cu excelente proprietati de izolare fonica.

Constructia realizata cu ajutorulcaramizii va avea o stabilitate structurala foarte buna.

Mai mult, focul nu este nici el vreo problema, deoarece caramida este un material cu o rezistenta ridicata, aceasta nu arde si nici nu intretine focul. In plus, aceasta are o rezistenta foarte buna la putrezire, termite sau alte insecte de acest gen.

Constructie de lunga durata de viata

Unul dintre cele mai importante avantaje este dat de faptul ca o constructie realizata din caramida este, de cele mai multe ori, o investitie rentabila pe termen lung, pentru ca acest material are o durata lunga.

Avand in vedere ca acest material este compus 100% din produse naturale, il face complet ecologic si prietenos cu mediul inconjurator. De asemenea, proiectele gandite si realizate cu ajutorul acestuit material beneficiaza de o protectie ridicata impotriva cutremurelor. Astfel, acesta este recomandata de utilizat in zonele in care riscul de cutremure este ridicat.

Practic, caramida este un material extrem de utilizat pentru realizarea de constructii datorita avantajelor mentionate anterior. Analizand proprietatile de mai sus putem afirma ca acest material este unul foarte eficient pentru constructii din toate punctele de vedere si din acest motiv este cel mai utilizat material utilizat pentru acest tip de proiect.

De asemenea, tot datorita caracteristicilor mentionate mai sus, caramida a fost utilizata inca din cele mai vechi timpuri si urmeaza sa fie folosita inca mult timp de acum incolo avand in vedere faptul ca procesul de productie se dezvolta continuu, iar aceasta a capatat deja notorietate.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare