Comunicate de Afaceri

Interior Store deschide primul Concept Store in Bucuresti

Amplasat intruna dintre cele mai exclusiviste zone ale capitalei Interior Store Concept Store Herastrau isi propune sa aduca mai aproape de clientii companiei putin din rafinamentul pieselor de mobilier si al obiectelor decorative comercializate. Interior Store Concept Store Herastrau
Conceptul ofera clientilor nostrii un interior cald, familial, in care acestia sa se poata bucura de simplitatea si functionalitatea unei locuinte in adevaratul sens al cuvantului.
Interior Store Concept Store Herastrau reuneste peste 300 de branduri internationale, ale caror produse se regasesc in cataloagele unice de prezentare ale companiilor comercializate in exclusivitate de Interior Store in Romania.
Clientii nostrii vor putea gasi in cadrul magazinului toate informatiile necesare despre produsele si serviciile companiei; oferite de echipa noastra de designeri si arhitecti. “Fiecare client este unic…fiecare proiect de asemenea” – astfel echipele de specialisti din cadrul Interior Store stau la dispozitia clientilor companiei pentru ca impreuna cu acestia sa poata realiza proiecte unice, personalizate, bazate pe rafinament si eleganta.

Compania Interior Store cu capital 100% romanesc este una dintre companiile care a implementat pe piata romaneasca conceptul de “Locuinta la Cheie”. Inca de la infiintare, in anul 2005, compania a adus pe piata romanesca pachete complete de servicii, si o gama foarte variata de produse de lux, destinate realizarii de locuinte unice, personalizate.
Compania se adreseaza tuturor celor ce iubesc rafinamentul, eleganta si confortul unei locuinte; celor care isi doresc sa se bucure in fiecare zi de propria locuinta.

Interior Store Concept Store Herastrau
Str. Barajul Argesului 41E, sector 1, Bucuresti
office@interiorstore.ro
www.interiorstore.ro
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Interior Store

Comentarii

Cauta

Categorii populare