Comunicate de Afaceri

Kludi Pure & Easy – Baterii in stil minimalist pentru bai elegante

Noile baterii disponibile la Romstal din colectia KLUDI Pure & Easy se remarca prin designul elegant, expresiv, modern dar si printr-o functionalitate fara cusur. Aceste baterii se adreseaza oamenilor deschisi la nou cu un stil de viata modern.

Odata montate in baie va vor uimi prin designul proaspat si dinamic. Bateria de lavoar cu un debit de 3.8l/min uimeste gratie unghiului sau inclinat. Ea este usor de folosit chiar si de catre copii, gratie marcajului simplu de pe leva. Mai mult, are o suprafata tratata (tehnologia KLUDI GlanzVoll), lucru care o face extrem de usor de intretinut.

Acum aproape 100 de ani KLUDI a inceput sa produca baterii de baie folosind metode traditionale de maiestrie. Compania s-a bazat pe produse de inalta calitate lucru care i-a transformat intr-un nume important pe piata. Afirmatia “Apa in perfectiune” se regaseste in produsele KLUDI. Acest crez se intrevede si in colectia KLUDI Pure & Easy, adresata persoanelor deschise catre un stil de viata modern si care apreciaza o baie expresiva, dinamica. Bateriile seriei Pure & Easy uimesc printr-un finisaj de suprafata de o stralucire orbitoare.

KLUDI Pure & Easy reprezinta o alegere intotdeauna potrivita pentru cei care doresc un design minimalist care poate fi perfect integrat in stilul modern de baie.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: ROMSTAL

Comentarii

Cauta

Categorii populare