Comunicate de Afaceri

Lucruri de ținut cont la reabilitarea unui teren de tenis

Care sunt lucrurile de care trebuie să țineți cont atunci când reabilitati un teren de tenis?
Indiferent dacă este vorba de o noua instalare sau de reabilitarea unui teren existent, este important să cunoașteți cerintele de bază ale constructiei terenurilor de tenis – de exemplu, cerințele pentru o panta corespunzătoare.  Evident, trebuie să existe si o drenare adecvată atât la nivelul suprafeței, cât și la nivelul subsolului.

Dacă aveți un teren cu suprafata dura, asigurați-vă că nu se utilizează compuși de întărire si ca există o barieră de vapori instalată sub placă.
Înainte de a folosi terenul, țineți cont de faptul că durează ceva timp pentru ca suprafața terenului să se “vindece”. În general, este vorba de 28 de zile pentru beton sau 30 de zile pentru asfalt.

Cele mai bune temperaturi pentru a reabilita un teren de tenis
Reabilitarea unui teren de tenis este cel mai bine realizata atunci când temperatura exterioară este de 10 de grade sau mai cald.
Majoritatea profesioniștilor instalează suprafetele în orele dimineții, înainte ca temperaturile să devină fierbinți. Dacă și când se utilizează acrilic, tineti cont ca acesta se usucă de obicei în decurs de o oră in soare plin.
Daca terenul este situat intr-o zona umbroasă sau temperatura este de 10-15 grade, timpul de uscare poate dura mai mult. Cel mai bine este să respectați instrucțiunile producătorului si temperatura de întărire.

V-ați întrebat vreodată ce instrumente sunt folosite în reabilitarea suprafețele terenurilor de tenis?
În general, se vor folosi raclete de pardoseală, mașini de tuns iarba, mături, suflante, o mașină de spălat sub presiune, etc.
Odată ce o suprafata este reabilitată și pregătită pentru utilizare, bineînțeles este important să o mențineți. Cea mai bună metodă pentru spălarea suprafetei, este utilizarea măturilor din nylon sau cu peri moi.
Dacă utilizați o mătură de apă, presiunea ar trebui să fie limitată la 70 p.s.i.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Serb Adelina

Comentarii

Cauta

Categorii populare