Comunicate de Afaceri

Marcaje rutiere noi in judetul Covasna

Prima parte a acestei operatiuni a avut loc in decembrie 2013 si a inclus trasarea a 3 kilometri de marcaje rutiere cu vopsea monocomponenta in comuna Valea Crisului, pe DC 30.

„Am profitat de temperaturile neobisnuit de ridicate din perioada de iarna pentru a demara prima etapa a procesului de marcare a drumurilor in cateva localitati din judetul Covasna,” a declarat directorul general al S.C. Industrie Mica Prahova S.A., domnul Ioan Matres. „Este stiut ca trasarea marcajelor nu se poate realiza la o temperatura mai mica de 5 grade Celsius din cauza lipsei de aderenta a vopselei,” a adaugat acesta.

In a doua parte, care a avut loc saptamana trecuta, S.C. Industrie Mica Prahova S.A. a realizat marcaje longitudinale, transversale si diverse (sageti de orientare, pista pentru biciclisti) cu vopsea bicomponenta pe cateva strazi din municipiul Sfantu Gheorghe. In aceeasi perioada, societatea a trasat marcaje rutiere longitudinale si transversale in comuna Haghig.


S.C. Industrie Mica Prahova S.A. activeaza in domeniul semnalizarii orizontale si verticale din 1990, avand ca principali clienti Consiliul Local Ploiesti, Consiliul Judetean Prahova, Primaria Municipiului Campina.


###Pentru informatii suplimentare:

Iulia-Mihaela Matres
Specialist relatii publice
MCIPR, CIPR Accredited Practitioner

Telefon: 0244 – 543 515
Fax: 0244 – 543 606
E-mail: iulia.matres@industriemica.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: S.C. INDUSTRIE MICA PRAHOVA S.A.

Comentarii

Cauta

Categorii populare