Comunicate de Afaceri

Masti de sudura – protectie optima in operatiunea de sudare!

Atunci cand sudezi, o masca de sudura este imperios necesara, ochii si fata fiind protejati de aceasta, fara sa existe riscul de vatamare din cauza materialului topit sau a radiatiei emise de arcul electric sau de flacara oxiacetilenica.

Ce masti de sudura ar fi potrivite pentru tine?

In functie de cerintele si necesitatile tale, poti opta pentru ochelari de sudura, masti de sudura cu prindere pe cap sau pentru acele variante constructive ce trebuie tinute in mana, pentru suport si viziera de protectie cu prindere pe casca. In cadrul magazinului online emabo.ro, vei gasi toate aceste modele asa ca te invitam sa le descoperi caracteristicile pentru a achizitiona varianta perfecta pentru tine.

Mastile de protectie comercializate au capacitatea de a opri radiatiile nu numai prin geam, ci prin intreaga suprafata avand in vedere ca radiatiile IR penetreaza multiple tipuri de materiale, daunand pielii fetei.

Caracteristicile unor masti de sudura eficiente

In functie de model, aceste masti de sudura disponibile in magazinul nostru online, pot detine diverse caracteristici, precum: geam cu grad fix de intunecare, echipare cu vizor opto-electronic, geam care se intuneca cu grad reglabil si variabil etc.

In continuare, avem cateva exemple de masti de sudura disponibile in oferta emabo.ro:

  • Ochelari protectie sudor cu lentila de sticla TECHNO:

Carcasa: metal, lentila: sticla sudura DIN 5 Ø 50 mm, clasa de filtrare: DIN 5, lentile interschimbabile, protectoare laterale pe rama.

Aplicatii: sudura cu gaz, lipire, taiere cu flacara. protectia ochilor impotriva riscurilor mecanice de joasa energie, nu se vor folosi in medii cu raze laser, temperaturi mai mari de 70 grade Celsius, metal topit.

  • Masca de protectie pentru sudura ECOWELD: polipropilena, dimensiunea geam: 90×110 mm, sistem de montare rapida a geamului, se vinde fara geam filtru, geam protector.

 

  • Masca de protectie cu prindere de cap pentru sudura POLIWELD: material plastic armat cu fibra de sticla, dimensiune geam: 90×110 mm, sistem de montare rapida a geamului, intrebuintare de lunga durata, buna rezistenta la solicitari mecanice, masca rabatabila, se vinde fara geam filtru, geam protector.

Comanda masti de sudura de la emabo.ro!

Toata modelele de masti de sudura de la emabo.ro, detin caracteristici de exceptie, au o durata indelungata de viata, se pot utiliza in conditii de siguranta maxima, asigura un confort sporit in utilizare, protectie optima, utilizare facila etc.

Va asteptam cu interes vizitele pe pagina noastra de internet pentru a descoperi toate produsele pe care vi le punem la dispozitie.

In cazul in care aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la diverse aspecte de interes, nu ezitati sa intrati in legatura cu reprezentantii companiei noastre. Acestia va stau cu placere la dispozitie in orice moment pentru a va ajuta sa luati cele mai bune decizii.

Comenzile sunt procesate in cel mai scurt timp, cu maximum de profesionalism, seriozitate si eficienta astfel incat sa intrati cat mai curand in posesia produselor dorite.

WEBSITE: www.emabo.ro 

 TELEFON: 0740-253-570

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Terra Agency

Comentarii

Cauta

Categorii populare