Comunicate de Afaceri

MaxCAD devine unic reseller in Romania pentru Tools4Revit


Prin semnarea acestui parteneriat, MaxCAD devine unic reseller pentru Romania al produsului Tools4Revit, care consta in aplicatii si extensii importante pentru BIM (Modelul Informational al Cladirii), bazate pe modele matematice si standarde de proiectare. Aceasta tehnologie este disponibila pentru toti utilizatorii platformei de proiectare Revit. Extensiile vin in sprijinul automatizarii procesului de proiectare, a cresterii eficientei si productivitatii, aducand un avantaj competitiv imediat utilizatorilor aplicatiilor Revit.

Tools4Revit este utilizat in peste 30 de tari la nivel global de catre 2000 de proiectanti, fiind usor de invatat si foarte intuitiv.

Platforma Revit, cu solutiile sale (Architecture, MEP si Structure), este un instrument foarte puternic in cresterea productivitatii in activitatea de proiectare. Cu ajutorul acestor extensii actiunile din Revit devin mai exacte si indreptate spre standardul de proiectare dorit.

„Sub sloganul «Your success is the measure of ours», MaxCAD este tot timpul la curent cu cele mai recente inovatii in domeniul proiectarii. Dorim sa venim in intampinarea cerintelor si nevoilor utilizatorilor atat prin produsele software, cat si prin serviciile de instruire si consultanta pe care le oferim. Avem convingerea ca, prin introducerea extensiilor Tools4Revit in portofoliul MaxCAD, vom contribui la realizarea proiectelor de arhitectura mult mai rapid si cu costuri mai mici”, a declarat Dana Truta, Director General MaxCAD.

Principalele extensii Tools4Revit sunt:
BID (Building Information Detailing) functioneaza pe proiecte curente sau referentiate si ajuta la introducerea a zeci de elemente (mobilier, obiecte de iluminat, echipamente mecanice, conexiuni structurale) utilizand un set de reguli predefinite sau definite de utilizator. Un exemplu simplu ar fi introducerea unui aragaz in toate camerele cu denumirea “bucatarie” sau a unui anume obiect de iluminat in fiecare hol. Pe langa aceste optiuni, BID detine unelte avansate de sortare si selectie, putandu-se realiza extrase de cantitati foarte exacte care pot fi exportate in Excel sau intr-o legenda Revit.
SMART FLOORS este creata pentru realizarea placilor din panouri prefabricate. Se pot alege tipurile de panouri si se pot insera axe sau planuri de referinta, in functie de margini definite de pereti. Se pot adauga goluri in aceste panouri si se pot imparti dupa diverse geometrii.
CUT OPENING utilizeaza functia de detectare a coliziunilor din Revit pentru a taia automat goluri in pereti si placi pentru tubulaturi. Aceste goluri functioneaza si in fisiere diferite, iar ajustarea lor este automata in functie de diametrul tubulaturii.
RAFTER+ contine utilitare intuitive ce creeaza structura de lemn pentru acoperisuri (sarpante). Lucreaza pe orice forma de acoperis, extrage cantitatile de materiale si poate, de asemenea, sa faca structura pentru lucarne cu usurinta.
TRUSS+ este similar lui RAFTER+, obiectul de lucru al acestei extensii fiind grinzile cu zabrele.
DYNAMIC LEGEND este aplicatia care permite crearea legendelor si actualizarea lor automata in Revit. Utilizarea cea mai frecventa a acestei extensii este crearea tablourilor de tamplarie intuitive care raspund cerintelor de proiectare din Romania.

Pentru utilizarea aplicatiilor cu o productivitate maxima, MaxCAD organizeaza cursuri in cadrul propriului centru de instruire si certificare autorizat Autodesk.

MaxCAD, in parteneriat cu Grenkeleasing, ofera companiilor din Romania posibilitatea achizitionarii licentelor software printr-un sistem avantajos de finantare in rate.

MaxCAD este singurul reseller autorizat Autodesk din Romania cu certificare GOLD pentru solutiile software de proiectare in infrastructura, arhitectura, constructii, SILVER pentru solutiile software de proiectare mecanica, reseller autorizat pentru Advanced Road Design (ARD) si unic distribuitor pentru Canalis, Hydra, GTXImage CAD Plus si GTXRaster CAD Plus. Totodata, MaxCAD este Centru de Instruire Autodesk (ATC) si Centru de Certificare Autodesk (ACC). MaxCAD ofera: consultanta, vanzare, suport tehnic si cursuri de instruire. Compania este certificata ISO9001:2008 de catre Germanischer Lloyd Certification GmbH. Mai multe detalii puteti gasi la: www.maxcad.ro.
AGA CAD Ltd, companie infiintata in 1991 cu sediul central in Lituania, este cel mai mare furnizor de software CAD si management de date din Statele Baltice. AGA CAD este acreditat drept Autodesk Premier Solutions Provider, Autodesk Authorized Developer, Autodesk Authorized Training Center, Autodesk Authorized Certification Center si Autodesk Value Added Reseller. Pentru mai multe detalii, vizitati www.tools4revit.com.

Autodesk Inc. este lider mondial in dezvoltarea de aplicatii software pentru design 2D si 3D, inginerie si divertisment, destinate pietelor de proiectare mecanica, arhitectura, constructii, infrastructura, media si entertainment. Incepand cu lansarea software-ului AutoCAD in 1982, Autodesk isi dezvolta in mod constant portofoliu de aplicatii, oferind utilizatorilor posibilitatea de a-si concepe virtual ideile inainte ca acestea sa fie puse in practica. Companiile aflate in topul Fortune 500 precum si cei mai recenti 15 castigatori ai premiului Academiei pentru Cele Mai Bune Efecte Vizuale utilizeaza solutiile Autodesk pentru designul, vizualizarea si simularea ideilor si conceptelor, reusind astfel sa creasca economiile, calitatea produselor dar si sa pastreze in secret inovatiile ce le confera un avantaj competitiv. Pentru informatii suplimentare despre Autodesk, vizitati www.autodesk.com.


Social Media
Vezi toate articolele autorului: AMAYA Communication

Comentarii

Cauta

Categorii populare