Comunicate de Afaceri

Milucon iti ofera cele mai calitative pardoseli PVC la preturi mici

De la cele mai mici decorațiuni pana la parchetul sau culoarea peretilor, fiecare element contribuie la starea de bine pe termen lung. Daca doresti sa amenajezi biroul sau cladirea companiei tale sau casa si nu stii ce pardoseala sa alegi, Milucon iti pune la dispozitie gama de pardoseli pvc care it ofera o mulțime de avantaje la un pret mic.

Cunoscute si sub numele de pardoseli vinilice, pardoselile PVC sunt obtinute din placi sau role de policlorura de vinil si lipite direct pe stratul suport, ceea ce face ca temperatura din interiorul incaperii cu acest tip de pardoseala sa fie confortabila iar pasirea este mult mai placuta.

Pardoseala PVC este cunoscuta pentru proprietarietatea s-a de a retine socurile mecanice, zgomotul dar si microbii la distanta, fiind mult mai usor de curatat, astfel e mult mai potrivita pentru camera copiilor, un spital, cabinete medicale sau locuri unde este necesară pastrarea curateniei.

Iata ce avantaje iti ofera folosirea unei pardosea din PVC

Montajul se realizeaza simplu si rapid. Pardoseala iti v-a oferii mult mai multa liniste datorita faptului ca izoleaza fonic. De asemenea aceasta ofera caldura la talpi dar si o senzatie placuta la fiecare pas, fiind foarte potrivita pentru încălzire prin pardoseala. Spre deosebire de alte tipuri de pardoseala, aceasta este aproape insensibila la pete si uneori si la umiditate in functie de materialul din care este creata, dar si foarte usor de curatat.

la dispozitie o gama foarte mare de modele, aproape infinita, culorile si modelele pot si atat elegante cat si moderne sau rustice, modelele difera de la cele ce imita lemnul, piatra, gresia sau anumite desene abstracte. Durata de viata a pardoselelor PVC este foarte mare iar pretul este foarte accesibil.

Milucon, noul tau partener in hidroizolatii si pardoseli

Aflandu-se pe piata din Romania de 10 ani, compania Milucon a multumit sute de clienti prin serviciile sale. Compania ofera o serie de servicii profesionale atat pentru locuinte cat si pentru companii, acestia ofera servicii de: hidroizolatii, pardoseli, sape, betoane, constructii de acoperișuri si terase verzi, etc... Pana in prezent, firma a montat 38.000 m² pardoseli si 72.000 m² hidroizolatii si a obtinut trei certificari ( ISO 14001 : 2005- standard de mediu , ISO 9001 : 2008- standard de calitate, OHSAS 18001 : 2008 - standardul sanatatii si securitatii ocupationale).

Compania dispune de muncitori calificati si specialisti in domeniu dar si de aparatura care permite realizarea tuturor lucrărilor la un nivel inalt de performanta. Intra oricand pe site accesand www.milucon.ro si afla mai multe detalii atat despre companie cat si despre serviciile pe care le ofera. Complecteaza o cerere de oferta aici iar un reprezentant al companiei v-a lua legatura cu tine pentru a-ti pune la dispozitie o oferta pe placul tau pentru a te putea bucura de pardoseli PVC atat in casa ta cat si la biroul afacerii tale.

Date de contact:

0728116018

office@milucon.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: 14

Comentarii

Cauta

Categorii populare