Comunicate de Afaceri

Modalităţi de întreţinere şi curăţare pentru o balustradă de sticlă cu mâner din inox

Din ce în ce mai mulţi utilizatori casnici, industriali şi comerciali aleg sa cumpere o balustradă de sticlă pentru suprafeţele în care este necesar un astfel de produs. Balustrada de sticlă securizată cu mâner din inox este ideală pentru scări, rampe, balcoane, terase şi podeste, necesitând montaj simplu, întreţinere şi curăţare constantă, cu produse specifice. Echipamentul standard al unei balustrade de sticlă include o balustradă superioară, montanţi medii pe treaptă din inox, conectori laterali din inox şi alte elemente de armare intermitenţe.

Caracteristicile unei balustrade de sticlă securizată

Balustrada de sticlă securizată este disponibilă într-o gamă largă de opţiuni pentru diferite tipuri şi forme de structuri, atât pentru scări, cât şi pentru balcon, varietate care permite alegerea de forme şi posibiltati pentru a satisface ideile celor mai pretențioși clienţi.

Comparativ cu sticla normală, clasică, sticla securizată este mult mai sigură, asigurând stabilitatea structurală la toate sarcinile nominale. Aceasta este combinată cu o peliculă polimerică ce creşte rezistența şi elimină formarea multor cioburi sau fragmente în cazul deteriorării.

Citește și: Idei de amenajare a unui living cu scara interioara

Combinarea unor elemente din metal sau lemn cu o balustradă din sticlă securizată crează o amenajare modernă, care ține cont de cele mai noi tendințe în domeniul designului interior.

Nu în ultimul rând, balustradele din sticlă securizată sunt perfecte pentru a crea confort şi siguranţă şi pentru că îndeplinesc o funcţie estetică, fiind practice, sigure, rezistente şi oferind un nivel ridicat de securitate, confort şi versatilitate. Balustradele din sticlă securizată sunt ideale pentru scările şi terasele de diferite dimensiuni şi tipuri, care se potrivesc mai multor stiluri.

Principalele motive pentru a alege balustrade de sticlă

Balustradele de sticlă reprezintă elemente decorative formate dintr-un material complex care nu se demodează în timp şi care aduc un plus de eleganţă şi stil în spaţiul amenajat, fiind potrivite pentru zonele comerciale şi pentru zonele rezidenţiale. Balustradele de sticlă fără ramă reprezintă alegerea perfectă a utilizatorilor pentru a crea un spaţiu deschis, în timp ce balustradele de sticlă cu suport de inox sunt mult mai moderne şi robuste.

Elementele de prindere principale sunt din inox, lemn sau aluminiu, cu sau fără mână curentă, care se potrivesc cerinţelor de design sau de securitate. Principalele motive pentru care utilizatorii aleg montarea unei balustrade de sticlă cu prindere de inox sunt:

  • uşurinţă în întreţinere şi curăţare;
  • posibilitatea de a fi montate pentru scări, balcoane şi terase, piscine;
  • ideea de siguranţă şi securitate;
  • mai multă vizibilitate la exterior, mai multă lumină naturală;
  • spargerea lor nu provoacă cioburi și nici răni.

Cum se curăţă produsele din inox şi din sticlă securizată din componenţa balustradei?

Produsele din inox din componenţa balustradei se curăţa cel puţin o dată pe zi dacă suprafaţa este utilizată frecvent sau de persoane străine folosind un prosop curat, săpun lichid şi apă călduţă sau produse de dezinfectare.

Sticla securizată, pe de altă parte, nu se curăţă cu instrumente abrazive, fiind necesare fie o soluţie de curăţat geamuri şi o lavetă curată, fie un prosop de hârtie, bureţi curaţi, raclete din gumă siliconică şi soluţii neutrale.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare