Comunicate de Afaceri

Noile placi OSB de la Mag Constructii te ajuta sa realizezi pardoseli de calitate

Atunci indreptați-va atenția spre noile placi OSB din depozitul online MagConstrucții, pe care le puteți folosi in multiple moduri, fara ca acestea sa iși piarda din proprietați și din rezistența.
V-ați gandit vreodata sa amenajați spațiile interioare cu placi OSB?
Placile OSB sunt recunoscute pentru versalitatea lor in utilizare, fiind ușor de folosit in mai toate spațiile casei. Atat de utile, bucurați-va de placile OSB http://www.magconstructii.ro/categorie-produs/osb-tego/osb-osb-tego/ nu numai la placarea exterioara și interioara a caminelor voastre, cat și la decorare. Probabil ca pana acum nu va gandeați cat de bine pot arata placile OSB atunci cand sunt folosite drept pardoseli sau lambriuri. Datorita structurii lor lemnoase și modului interesant in care arata așchiile din lemn din structura lor, placile OSB se pot transforma ușor intr-un material decorativ, dar și foarte practic, folosit sub forma de podele, rafturi, platforme, dar și ca parte din mobila din casa. Folosiți cu incredere noile placi OSB de la MagConstrucții atat in medii uscate, cat și in cele unde exista un grad mare de umiditate, asta pentru ca acest material nu iși va schimba proprietațile și va va garanta stabilitate dimensionala și o mare rezistența mecanica.
Noi modele de placi OSB, pentru cele mai originale proiecte
MagConstrucții, depozitul online de materiale pentru construcțiile civile sau industriale, va pune la dispoziție de acum inainte noi modele de placi OSB, cu dimensiuni diferite, astfel incat sa va fie utile atat in locurile unde va exista o presiune mare asupra lor, cum sunt podele, cat și acolo unde ele vor fi folosite pe post de decorațiune (lambriuri, placaj pentru mobile sau rafturi artizanale. Incepeți sa regandiți modul in care va arata casa dumneavoastra și folosiți numai materiale de construcții cat mai versatile in utilizare.
DESPRE MagConstructii
MagConstrucții este un depozit online care ofera o gama variata de materiale de construcții de cea mai buna calitate, la prețuri avantajoase. Clienții au la dispozitie tot ce este nevoie pentru construirea unei case și nu numai. Pentru comenzi și mai multe informații, personalul depozitului va sta la dispoziție la numarul de telefon 0736 361 728, adresa de e-mail office@magconstructii.ro, precum și la sediul societații, din București, sector 6.
###
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Pe Kassa

Comentarii

Cauta

Categorii populare