Comunicate de Afaceri

Noile suite de produse pentru proiectare si creatie Autodesk 2012 au fost lansate in Romania

Noile suite de produse Autodesk faciliteaza accesul catre seturi largi de solutii software pentru proiectare, simulare si comunicare vizuala special concepute pentru proiectarea in arhitectura, infrastructura, constructii, mecanica, media si divertisment.
„Clientii nostri sunt incantati de noile Suite de produse multumita flexibilitatii si puterii acestor solutii complete de a ii ajuta in rezolvarea problemelor ce apar zi de zi in activitatea lor de proiectare”, a declarat David Palas, Manufacturing Sales Manager, Autodesk CEE. „Aproape toti utilizatorii aplicatiilor Autodesk au nevoie, pe langa solutiile de proiectare specializate, de functionalitati de vizualizare sau simulare a proiectelor lor, insa putini dintre acestia isi pot permite cu usurinta achizitionarea acestor solutii atata vreme cat sunt disponibile doar ca produse individuale. Avand acum acces la unelte de proiectare, simulare si vizualizare intr-un singur pachet, usor de instalat, utilizatorii au la dispozitie toata tehnologia necesara cresterii productivitatii si calitatii proiectelor realizate.”

Evenimentul s-a constituit din trei sectiuni desfasurate in paralel, cate una pentru fiecare domeniu de dezvoltare urmarit de catre Autodesk: infrastructura, arhitectura, mecanica si multimedia. Audienta, formata din arhitecti si ingineri proiectanti din diverse domenii, reprezentanti ai unor companii importante, utilizatori ai aplicatiilor Autodesk, printre care Electrica SA, Metroul SA, Hidroelectrica SA, Epstein Architecture & Engineering SRL, Luxten Lighting Co si GDF Energy Romania SA, au putut afla informatii despre fluxurile de lucru interdisciplinare bazate pe tehnologia BIM (Modelarea Informaționala a Cladirii) in domeniul arhitectura / constructii, noutatile aduse solutiei Revit Architecture 2012, tendintele Autodesk in proiectarea de infrastructura si in proiectarea mecanica (tehnologia „Digital Prototyping”, produse noi, politici de piata, trenduri economice globale).

Prezentarile din cadrul evenimentului au fost insotite de studii de caz menite a prezenta beneficiile aduse de produsele Autodesk. In cadrul sectiunii dedicate solutiilor geospatiale, Dl. Frank Markus, GSP Managing Director la Mensch und Maschine Systemhaus GmbH a explicat modul in care este gestionata reteaua imensa de transport electricitate din Elvetia cu ajutorul solutiei Autodesk Topobase.

„La solicitarea clientilor nostri, domeniile de specializare ale solutiilor de proiectare Autodesk sunt acum aduse impreuna in cadrul noilor suite Autodesk. Experienta globala a companiei Autodesk cu privire la industriile diverse de proiectare precum arhitectura, mecanica, infrastructura si GIS demonstreaza faptul ca este mult mai productiv ca utilizatorii sa poata controla fiecare aspect al planificarii afacerii lor. Astfel, noile Suite sunt dezvoltate special pentru profesionistii care doresc sa aiba la dispozitie toate uneltele de lucru necesare intr-un singur pachet“, a declarat dl. Frank Markus. „Mensch und Maschine este singurul partener Autodesk la nivel european care ofera clientilor sai atat intreaga gama de solutii software Autodesk, dar mai ales servicii de consultanta, dezvoltare software si suport tehnic specializat. Printre clientii Mensch und Maschine se numara Henkel, HKM, aeroportul din Hamburg, aeriportul din Munich, Swiss Grid.“

Evenimentul a marcat si punctele cheie in evolutia Autodesk, prezentand rezultatele parteneriatelor strategice incheiate cu universitatile de prestigiu din Romania pentru sprijinirea urmatoarei generatii de proiectanti si ingineri.


Suitele Autodesk 2012 pentru proiectare si creatie
Familia de suite pentru proiectare si creatie Autodesk ofera un acces sporit la instrumente puternice de proiectare specifice industriilor prin intermediul unor pachete economice de solutii software mai usor de instalat, implementat si administrat decat produsele individuale. Suitele ofera posibilitatea standardizarii modului de lucru pentru mai multe departamente de proiectare, fapt ce ofera o mai mare flexibilitate in inovare si posibilitatea de a raspunde mai usor cerintelor de afaceri aflate mereu in schimbare. In plus, suitele faciliteaza explorarea noilor produse si tehnologii de catre utilizatori si ofera acestora o experienta coerenta, fapt ce usureaza semnificativ invatarea si lucrul cu mai multe instrumente Autodesk in cadrul aceluiasi proiect. Familia de Suite Autodesk 2012 include: Autodesk Design Suite 2012, Autodesk Product Design Suite 2012, Autodesk Factory Design Suite 2012, Autodesk Building Design Suite 2012, Autodesk Infrastructure Design Suite 2012 si Autodesk Plant Design Suite 2012.

Disponibilitate
Aplicatiile si suitele software Autodesk sunt disponibile in Romania prin reteaua de Parteneri Autorizati Autodesk (www.manandmachine.ro/parteneri). Pentru mai multe informatii despre produsele Autodesk vizitati http://romania.autodesk.com; www.autocadlt.ro si www.manandmachine.ro sau contactati Partenerii Autorizati Autodesk.Despre Autodesk
Autodesk Inc. este lider mondial in dezvoltarea de aplicatii software pentru design 2D si 3D, inginerie si divertisment, destinate pietelor de proiectare mecanica, arhitectura, constructii, infrastructura, media si entertainment. Incepand cu lansarea software-ului AutoCAD in 1982, Autodesk isi dezvolta in mod constant portofoliul de aplicatii, oferind utilizatorilor posibilitatea de a-si concepe virtual ideile inainte ca acestea sa fie puse in practica. Companiile aflate in topul Fortune 500 precum si cei mai recenti 15 castigatori ai premiului Academiei pentru Cele Mai Bune Efecte Vizuale utilizeaza solutiile Autodesk pentru designul, vizualizarea si simularea ideilor si conceptelor, reusind astfel sa creasca economiile, calitatea produselor dar si sa pastreze in secret inovatiile ce le confera un avantaj competitiv. Pentru informatii suplimentare despre Autodesk, vizitati www.autodesk.com.

Despre Man and Machine
Man and Machine Software SE (M+M) este unul dintre cei mai importanti distribuitori de software de proiectare si productie asistata de calculator (CAD/CAM) din Europa, avand filiale in Germania, Austria, Elvetia, Franta, Italia, Anglia, Belgia, Romania, Suedia, Polonia dar si in Statele Unite ale Americii, Japonia si zona APAC. Gama de produse oferita de M+M este extrem de variata si cuprinde solutii CAD/CAM cu nivele de pret/performanta diferite pentru cele mai importante industrii (inginerie mecanica, arhitectura, infrastructura). Infiintata in anul 1984, compania are sediul central in Wessling, Germania. Pentru mai multe informatii despre Man and Machine Romania, vizitati www.manandmachine.ro.

* Produsele gratuite fac subiectul termenilor si conditiilor acordului de licenta cu utilizatorul final, care insoteste descarcarea programului.

Autodesk, AutoCAD, AutoCAD LT, Alias, Autodesk Inventor, DWG, Inventor, Mudbox, Showcase, Sketchbook si 3ds Max sunt marci inregistrate Autodesk, Inc., in Statele Unite ale Americii si/sau alte tari. Toate celalalte denumiri de produse ori marci comerciale apartin proprietarilor lor. Autodesk isi rezerva dreptul sa modifice ofertele de produse si specificatiile in orice moment, fara a anunta in prealabil, si nu este raspunzatoare pentru greselile grafice sau de tiparire care ar putea aparea in acest document.


Social Media
Vezi toate articolele autorului: AMAYA Communication

Comentarii

Cauta

Categorii populare